35 és 60 évek vékony pasik vagyunk tartós szexre keresünk kortól függetlenül vékony átlagos sportos pasit Szolnok-Budapest vonalon
Valaki ma kora delutan M3-M35 pihenoben kozos hoki?
Vasárnaptól kedd estig Nyíregyházán leszünk. Kalandokra keresünk párt, lányt, pasit.
Sziasztok! Holnap d.u.-ra keresek párt vagy nőt Debrecenben vagy a környékén. Ha kell helyet is tudok.

Sziasztok.Párként ffi keresünk a hölgy részére.45/157/70 nő, 51/170/90 ffi. 35-55 éves korig.15-20cm/ 5,5-6 cm intim mérettel.Normális,kedves,ffit keresünk aki nem 2 perces és nem csak igérgetők.Képgyüjtők,recskabetyárok ,szájcincárok kiméljenek.
Igényes pasi aki utazni tud és csatlakozna párhoz ma este?
Sziasztok! Pár keresek ma esti közös nudis termál fürdőzés,szex.Heves Megye.
Hello. Fehérgyamat,Mátészalka környéki hölgy vagy pár?
Ma este párt hölgyet szívesen fogadok,vendègül látok,nyaralómba grillezèsre,főzèsre, kikapcsolódásra..
Szèp dèlutánt mindenkinek èrdeklődni privatban spontán swinger bulit is csaphatnánk
Szèp dèlutánt mindenkinek èrdeklődni privatban spontán swinger bulit is csaphatnánk
Ma este,éjszaka párt vagy lányt keresünk Debrecen és környéke,helyünk van

Sziasztok!
41 éves 174 76 normál alkatú kedves hetero férfi vagyok.
Egy kedves normális ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
41 éves 174 76 normál alkatú kedves hetero férfi vagyok.
Egy kedves normális ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
Csupasz farkú méretes pasit szopnék
Hely van diszkrécio adott elvárt - szabolcs megye
Hely van diszkrécio adott elvárt - szabolcs megye
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
ma este párt lányt szivesen fogadok van helyem

Párt keresünk mestère,fogadnitudunk ,leveleketprivátba.
Sziasztok! Debrecenben és környékén ismerkednék párokkal. Egyedül élő, negyvenes férfi vagyok. Képeket nem kérek senkitől és nem is küldök! A személyes tali híve vagyok. Valahol összefutunk és ha meg van a szimpátia, akkor folytathatjuk az ismerkedést.
Mai nap Debrecenben, hölgyhöz - párhoz csatlakoznék

Kisújszállás-Karcag környékén keresek elhanyagolt hölgyet aki úgy èrzi hogy szeretné szexuális ètvágyát kielégíteni. Igényes pasi vagyok aki hölgyeket repitene a csúcsra akár viszonzás nélkül is.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.