Hajdúszoboszlón, ma napközben, este, vagy holnap délelőtt, kényeztetnék unatkozó hölgyet, beszállnék párhoz is!
176cm,85kg, kopaszodó, 60 éves,de aktív, kb. 20cm, vastag farokkal! Imádok nyalakodni, akár gecis puncit is, orál bi is bejön!
176cm,85kg, kopaszodó, 60 éves,de aktív, kb. 20cm, vastag farokkal! Imádok nyalakodni, akár gecis puncit is, orál bi is bejön!
Sziasztok . HOLNAPRA keresunk allkalmi parommal part! Oralis parcseres szexre ...utazni tudunk .. leginkabb hozzank hasonlo..csinos..dekorativ..max 40 eves korig keresunk
.. csak delelott...csak holnapra
.. csak delelott...csak holnapra

Ma raere
irjatok
(Ez egy válasz joeyvand üzenetére (2022. 08. 29. hétfő 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Csütörtökön délelőtt Nyíradony Nyírbátor Mátészalka felé veszem az utam . Valahol szívesen megállnak pihizni

Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra.
szabolcs megyei 50éves házaspár szombat este többes buliba beszálna
Mai nap Nyíregyházán tartózkodók,kölcsönös szimpátia esetén szívesen találkoznék hölgyek/párokkal. Utazni tudok akar másik megyébe is.
Kedves igènyes intelligens sportos pasikat keresünk ☺️
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Debrecenbe férfias pasit orálisan kényeztetnék diszkréció adott és elvárt
Sziasztok ! 32 éves heteró pasi vagyok, szívesen részt vennék péntek este egy nő több pasis buliban .Privit írj !
Sziasztok! Esetleg Debrecen és környékén(Vekeri tó) lesz ma kukkolható pár? Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok! Privátban írjatok! Szép napot!
sziasztok 37éves debreceni pár vagyunk lányt vagy párt keresünk estére helyünk van.
Nagyfarku sok spermaval rendelkezo pasit keresunk házibarátnak. 22/150/40 csinos holgytagunk reszere
Hello! Nyíregyháza és környékén párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.
sziasztok 37éves pár vagyunk lányt vagy párt keresünk ma hajduböszörménybe a fürdön leszünk.

Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Kedves párt keresek Debrecenből akiket izgat egy keményfarkú pasi.
Masszőrt keresünk ma estére SOS.
Helyünk van Debrecen melett
Helyünk van Debrecen melett