Sziasztok!
Adatlap alapján keresnénk péntek vagy szombat estére fogadni tudó srácot max 50éves korig!
Adatlap alapján keresnénk péntek vagy szombat estére fogadni tudó srácot max 50éves korig!
Nyíregyházán ez hol található?
(Ez egy válasz nyalifali6969 üzenetére (2022. 11. 15. kedd 02:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 15. kedd 02:45

Hello
nyíregyhaza Glory Hole tud vki infot
mikor érdemes menni stb
mikor érdemes menni stb
Szio- ez nem politikai fórum, nem is értem honnan jött ez a hatalmas ihlet, én ilyen rakétákra konkrétan szexuálisan nem izgulok
(Ez egy válasz regalador üzenetére (2022. 11. 17. csütörtök 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 17. csütörtök 11:16

A helyszínről tudósított képek alapján s300-as rakétak csapodtak be, amit az ukrán légvédelem használ... Igaz a ruszkik is használják, de ezeknek max 150km a hatótávja... Legközelebbi orosz meg 500km-re van...
A helyszínről tudósított képek alapján s300-as rakétak csapodtak be, amit az ukrán légvédelem használ... Igaz a ruszkik is használják, de ezeknek max 150km a hatótávja... Legközelebbi orosz meg 500km-re van...
Oda?! Soha!
Egy köpedelem. Büdös, ocsmány. A múlthéten még a fal is fekáliás volt. A wc ajtó levéve, stb... (Ez egy válasz nyalifali6969 üzenetére (2022. 11. 15. kedd 02:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 15. kedd 02:45
Egy köpedelem. Büdös, ocsmány. A múlthéten még a fal is fekáliás volt. A wc ajtó levéve, stb... (Ez egy válasz nyalifali6969 üzenetére (2022. 11. 15. kedd 02:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Hello
mikor érdemes menni stb
mikor érdemes menni stb
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Párt keresek , helyem vam. privire
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon.
Sziasztok.Szabolcs megyében keresek egy fiatal masszőr pasit.Barátnőmet szeretném meglepni egy masszázzsal. (22éves) Közben végig nézném és hátha több lenne mint egy masszázs. Várom üzeneteiteket.
NYIREGYHAZAN BISEX igényes ismerkedne párokkal , pasikkal
Ma esetleg holnap, hellyel rendelkezo ferfit , part keresunk Nyiregyhazan. Privat uzenetben.
Sziasztok! Első szopásomra keresek partnert aki kellően türelmes, és segítőkész. Szájba élvezés természetesen oké. Helyem nincs, autóban és szabadban is megfelel, Nyiregyen vagyok elérhető délután 5 után.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas közben is ha vannak itt erre nyitott parok akiket szinten izgatna a dolog? Hely kellene utazni tudok!
NYIREGYHAZI pár KERES igényes nagyméretű pasit , aki rendszeresen teleélvezné a hölgytagunk.

Holnap, azaz (Nov16.-án) Nyíregyen keresek elhanyagolt 40+os anyukákat, hölgyeket. Minden jóban benne vagyok!
Igenyes par vagyunk izmos jokepu sracot keresunk cuckoldra Foto az adatlapon.
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik szeretik a fiatalabb pasikat! Extra hosszú, és vastag intimmel rendelkezem, amit tudok is használni! Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok!