Hajdúszoboszlói hölgyet keresnék ,kényeztetnék hosszú távú kapcsolat a cél.
Ma Debrecen 9-kor vekerin térdelnék irj ha jössz.
Vasárnap délelőttre keresnék nagy és vastagfarkú pasit aki keményen megszopatna
Nyíregyháza.
Nyíregyháza.
Sziasztok.Ma és holnapi nap olyan párt keresek a Tisza tónál,Poroszló,Sarud,ahol a férfi tag nézné miközben a párját,szopatom,lovagoltatom méretes farkamon,autóban vagy kint a természetben.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok!Hajdú-Bihar Mindkét részről biszexuális párt, hölgyet,pasit keresek érzéki szexre,masszírozásra!
Ma valaki?
Sziasztok!Hajdú-Bihar Mindkét részről biszexuális párt, hölgyet,pasit keresek érzéki szexre,masszírozásra!

Sziasztok! Szolnok környékén szívesen masszíroznék hölgyet, párok hölgy tagját. Helyem van, de utazni is tudok. Privátban várom a megkeresést aki komolyan gondolja.
Borotvált macit keresek közös masztira szopásra. Debrecenben. Hely van. A többit megbeszéljük. Én bi fiú vagyok.
Debrecenben férfias pasival masztiznék illetve szopnám kényeztetném
Hölgy van?
Ma este szivesen találkoznánk igényes hozzánk hasonló párral vgy locsolkodó nagyfiúval.
Sziasztok!
A jövőhétre egy hölgyet keresek hasznos idő töltésre.
A jövőhétre egy hölgyet keresek hasznos idő töltésre.
Debrecen Vekeri most térdelnék irj ha jössz
Nyíregyházán keresem partnerem

Sziasztok! Mi is szívesen ismerkednénk párokkal, akár mai nap is, vagy esetleg holnap kellemes időtöltéshez
további szép napot
S&K (Ez egy válasz Debreceniheterofittpár üzenetére (2022. 04. 16. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 16. szombat 11:34

S&K (Ez egy válasz Debreceniheterofittpár üzenetére (2022. 04. 16. szombat 11:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este szivesen találkoznánk igényes hozzánk hasonló párral vgy locsolkodó nagyfiúval.
Hello! Írtam privátban!
(Ez egy válasz Tüzes08 üzenetére (2022. 04. 16. szombat 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Itthon vagyok pár napra, nőkkel vagy párokkal találkoznék. Helyem nincs de utazni tudok.
Sziasztok. Itthon vagyok pár napra, nőkkel vagy párokkal találkoznék. Helyem nincs de utazni tudok.