Sziasztok Hajdu Borsod Szabolcs keresünk párokat pasikat helyünk van utazó is tudunk spriccelős punci
Sziasztok Hajdu Borsod Szabolcs keresünk párokat pasikat helyünk van utazó is tudunk spriccelős punci
Szia!
35 , sportos, diplomás férfi. Tudnod kell hogy házas vagyok. Hosszú tavon ismerkednék
hasonló helyzetben lévő kizárólag heteroszexuális párral, lánnyal.Többit megbeszéljük szimpatia esetén
Anyagi problémakkal nem küzdök. Ha látsz benne fantáziát, jelezz vissza

Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

Debrecenben férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan kölcsönösen is lehet, ha csak megcumiztatnál és mindenki megy a dolgára oké. Kor alkat mindegy csak ápolt legyél. Diszkréció adott és elvárt.
Keddre keresek egy kis kalandot Nyiregyen
Helyem nincs, de elfogadok bármilyen megoldást,

Ma este-----------Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok.Bi férfi tagu párhoz csatlakoznék,de írhat bárki,aki szeret szopni.Viszonzom is.
Holnap délután nyiregyen szopatnék
Sziasztok.Csatlakoznék egy helyes,kedves párhoz.
Jövőhét péntek lecsófesztiválon ki csábítaná el a feleségem? 18-25 éves valóban joképü sportos srácot keresünk üzenetet privátba kérünk.
Cuckoldra nyitott párok vannak-e itt akiket szinten izgatná ha dugas közben nyalhatnek?Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Ma estére keresünk potens srácot 35 éves korig, a hölgy örömére. Debrecentől 10 km-re élünk, tehát utazást meg kell oldanod. Kérünk, ha a ma este nem jó neked, vagy csak beszélgetni szeretnél, ne rabold az időnket! Köszi, hogy elolvastad, sikeres társkeresést kívánunk mindenkinek!
Sziasztok! Ma estére keresünk párt, férfit a közelünkből. Keresési feltételeink az adatlapunkon megtalálhatóak.
Sziasztok
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van
Igényes hölgyet, keresek, akit jól ki lehet nyalni!
Sziasztok. Mi egy kövér pár vagyunk. Keresünk Nyíregyházán, vagy Kisvárdán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit, pasikat vagy párt szexuális életünk szinesitésére. Hétfőn rá érünk egész nap.
Kisvárda környékén keresnék , hölgyet pm.
Szabolcsi, hajdusági pár ma? privire
Sziasztok.Pár ma közös nudizás,nudis termál fürdőzés,szex,cuckold.Heves Megye