Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Kisvárda környékén valaki?
Sziasztok! Debrecenbe és környékén ismerkednék hölgyel v hpárral titkos kapcsolatra! Alkat és kor az mindegy. A többit privátban folytatjuk! Privátba kérném a leveleket.
Hölgyeknek,pároknak,nyalok,szopok,aktus közben is. Ápolt diszkrét pasi.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok!
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokkal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Debrecen,Hajdúszoboszló környékén szívesen ismerkednék párokkal(lányokkal),akár csak cuckoldra is. Sportos,intelligensnek tartott srác vagyok. A hölgy részére akár masszázs kényeztetést is fel tudok ajánlani,képzett masszőrként. Ha érdekes lehet Neked,Nektek,akkor privátban jelezz. Szép napot! Péter
Kisvárda környékén keresek hölgyet titkos kapcsira. Nem vagyok független. Mindenben benne vagyok. Privátban írj
sziasztok! ma estére keresk hölgyet esetleg házaspárt nyiregy-újfehértó és környékéről,.
Párt keresek helyem van, de utazok, zsozso privire irjatok
Sziasztok, 21 éves Szolnoki fiú vagyok, Szolnokon keresnék mára hölgyet / lányt
Sziasztok. Csini hölgyet keresek laza, diszkrét kapcsolatra vagy egy helyes, kedves párhoz csatlakoznék.
Sziasztok. Parommal keresünk ferfit aki szivesen kiverné a farkát a páros férfi tagjával együtt a hölgyre miközben masztizik nyaktól lefelé barhova lehet élvezni.Csak Szabolcs megye és Hajdú bihariak jelentkezését varjuk. Helyet nem tudunk biztositani igy csak a szabadban lehetséges vagy házhoz megyünk ha nem laksz messze tőlünk.Jelentkezni KIZAROLAG Skypeon cím:
live:.cid.2ed05310b0dfa205
sziasztok!
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 16:50

Sziasztok. Parommal keresünk ferfit aki szivesen kiverné a farkát a páros férfi tagjával együtt a hölgyre miközben masztizik nyaktól lefelé barhova lehet élvezni.Csak Szabolcs megye és Hajdú bihariak jelentkezését varjuk. Helyet nem tudunk biztositani igy csak a szabadban lehetséges vagy házhoz megyünk ha nem laksz messze tőlünk.Jelentkezni KIZAROLAG Skypeon cím:
Sziasztok ismét keresünk párt is négyes masztira ugy szinten szabadban v megyunk mi.
Szép napot! Írtam skypen.
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (2024. 09. 06. péntek 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 06. péntek 16:50

Sziasztok!
A hétvégét Debrecenben töltöm. Szeretnék kalandozni, vagy akármit csinálni hölggyel, párral.
Igényes, értelmes, helyes nagyon jó társasagú pasi vagyok!
Ha volna kedvetek megismerni, esetleg valamit összehozni, akkor írjatok bátran! Képeket is küldhetek.
Szép estét, szép hétvégét mindenkinek!
A hétvégét Debrecenben töltöm. Szeretnék kalandozni, vagy akármit csinálni hölggyel, párral.
Igényes, értelmes, helyes nagyon jó társasagú pasi vagyok!
Ha volna kedvetek megismerni, esetleg valamit összehozni, akkor írjatok bátran! Képeket is küldhetek.
Szép estét, szép hétvégét mindenkinek!
Sziasztok, 30 eves miskolci utazni tudo srackent csatlakoznek parhoz, volt mar tapasztalatom hasonloban, szeretnek ismet egy par hazibaratja lenni. Tisztelet adott a reszemrol!