Sziasztok.Párt vagy férfit keresek.Szeress szopni.
Sziasztok! Ma délután Nyíregyházán szopatnék,viszonzás sem kizárt!
Termeszetesen jogod van bárkit visszautasítani. Mi adtunk telefonszámot, ahol vártuk a hívásodat, napokig csak kamuztál, meg hitegettél minket. Azért nem hívtál mert nem nő vagy, ez rögtön kiderült volna. Bisexnőcike, vagy bisexanikó, teljesen mindegy milyen névvel vagy itt fent. Kamu vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 08:13
Törölt felhasználó (4661907)

Nem nevesítem a hozzászólást, viszont ez nem igaz- valódi ízig vérig bi nő vagyok, akik ismernek tudják, akikkel pedig nem álltam szóba valamilyen ok miatt azok savaznak- de ezen csak mosolygok, mert ez a savanyú szőlő szindróma egyértelműen. Azért mert valaki nem áll szóba valakivel akkor már zúdul is az ár
-
De véleményem szerint engedtessék meg azt hogy kivel szexelek- ne más mondja meg
Azért pedig mert valakivel nem akkor már azonnal kamu valaki- meg pasi meg egyebek. Ez eléggé érdekes, ez itt a sajátossága sokaknak.

De véleményem szerint engedtessék meg azt hogy kivel szexelek- ne más mondja meg

Azért pedig mert valakivel nem akkor már azonnal kamu valaki- meg pasi meg egyebek. Ez eléggé érdekes, ez itt a sajátossága sokaknak.
Ma este pár,közös,nudizás,fürdőzés cuckod.Nézd ahogy előtted élvez el a párod a méretes szerszámtól,,,,swinger nudi Tisza tónál
Nem nevesítem a hozzászólást, viszont ez nem igaz- valódi ízig vérig bi nő vagyok, akik ismernek tudják, akikkel pedig nem álltam szóba valamilyen ok miatt azok savaznak- de ezen csak mosolygok, mert ez a savanyú szőlő szindróma egyértelműen. Azért mert valaki nem áll szóba valakivel akkor már zúdul is az ár
-

Sok kamu? A legnagyobb te vagy. Te nem vagy sem biszex, sem Anikó. Te pasi vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 22. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 22. szerda 09:31

áááá de sok kamu van itt . . .

Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Nyiregyhazan ma delelott delutan keresek aktiv pasit aki szopatna
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
De igen es lathatod is kik pld mivel sorra irnak ra amit irtam, nos ez tipikus kamu fotelhharcos reakcio.
(Ez egy válasz Tomukli üzenetére (2022. 06. 22. szerda 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok olyan nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatná ha elotte dugjak meg a párját? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Pár ismeretségét keressük péntek vagy szombati (24.-25.-e)huncuttkodáshoz. Adatlapunk,bemutatkozásunk szerint! Természetesen hosszabb távra is szeretnénk megtalálni,párunkat! Lehetőleg,privát üzit írjatok! Legyen további szép napotok!
Sziasztok! Ma délután Nyíregyházán szopatnék,viszonzás sem kizárt!
Nyíregyházán van hölgy vagy pár,akik komolyan gondolják?
A legnagyobb kamus te vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 22. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresnék,de írhat bárki,aki szeret szopni.
(Ez egy válasz titkosszereto1234 üzenetére (2022. 06. 22. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 22. szerda 11:31

Drágám, én nem vagyok kamus ezt garantálom!
Próbáljuk i.
Próbáljuk i.
Sziasztok tiszafureden vagyunk a felesegemmel egy apartmanban, es nagy intimmel keresunk harmadiknak pasit! smile ma es holnap leszunk itt! Akar utazni is tudunk! smile
Valaki ma Szolnokon autós kaland?
Drágám, én nem vagyok kamus ezt garantálom!
Próbáljuk i. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 22. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbáljuk i. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 22. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Pár akiket megnézhetnék, (kukkolás) vagy akár több is ?
Szombaton .
Diszkréció adott és elvárt !
Pár akiket megnézhetnék, (kukkolás) vagy akár több is ?
Szombaton .
Diszkréció adott és elvárt !
Dehogy