Sziasztok! Hétfőn nyiregyen dolgozom fizikai munka ami azt jelenti,hogy mivel nincs fürdésre lehetőség izzadt leszek!16-óra körül leszek a vasútállomáson amit biciklivel közelitek meg!Ennek tudatában ìrj ha van helyed lefürdök és már szophatod a farkamat! Nem kérdezek semmit a magánéleteddel kapcsolatban te sem tedd!Szekszpartnert keresek nem társat!
Nyíregyházán ma este párok szeretkezését szívesen nézném.
Jelentkeztem volna,ha nem lennék tiltva
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 16:51

Szombat esti gangbang partyra várjuk ápolt, szőrtelen férfiak jelentkezését.
Szabolcsi , hajdúági pár ki ma ráér?
pusz hely ok, de utazok is
pusz hely ok, de utazok is
sziasztok cuckkoldra nyitott párral ismerkednék hol a férjet izgatná ha dugas kozben orálisan kényeztethetnék...
Kisvárdán párhoz csatlakoznék! Helyem van!
Sziasztok!
Szeretőmet keresem hosszú távra, akivel jókat beszélgetünk szexelünk, kiéljük titkos vágyaink, az unalmas szürke hétköznapok után.
Nem baj ha nem vagy független, én sem vagyok.
Szeretőmet keresem hosszú távra, akivel jókat beszélgetünk szexelünk, kiéljük titkos vágyaink, az unalmas szürke hétköznapok után.
Nem baj ha nem vagy független, én sem vagyok.
Augusztus 19-ére keresünk igényes párt egymás előtti sexhez
Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok nyiregyi pár vagy lány aki, akik ma találkozának? 35 éves srác vagyok..
Hali!Hajduszoboszlon délútáni órákban párokat,hölgyeket,normális pasikat tudók fogadni érzéki kényeztető masszírozásra..... kölcsönös szimpátia esetén ....!Az viszont,hogy mitől lessz felnőtt,mindent megbeszélünk ha rám írsz privátban!Időpont egyztetés kizárolag telefonszám és képcsere után lehetséges,anélkül nem tudom válalni.Kérdéseidel keres nyugodtan
Üdv!
Debreceni szub-mazo férfi vagyok, keresem domináns, irányítani vágyó, szadista partnerem extrém, perverz vagy csak vanilla bdsm játétokra
Debreceni szub-mazo férfi vagyok, keresem domináns, irányítani vágyó, szadista partnerem extrém, perverz vagy csak vanilla bdsm játétokra
Sziasztok ! 32 éves heteró pasi vagyok, szívesen részt vennék egy nő több pasis buliban. Privit írj !
Sziasztok! Debrecen és környékén Valakik? Sportos,intelligens pasi vagyok! Privátban írjatok,kérlek! Szép napot!
Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Beszállnék!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 16:51

Szombat esti gangbang partyra várjuk ápolt, szőrtelen férfiak jelentkezését.
Fiatal srácot vagy urat keresek aki kipróbálná fantasztikus műpuncimat...helyem van.Igényes srác vagyok,helyem van Pestmegyében!Puncimániásokat keresek!Hihetelen élvezet!Pestmegye,helyem van!
.
?
?
Jól hangzik !
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Természetesen semmi költség
(Ez egy válasz Lucsidum üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 22:28), amit ide kattintva olvashatsz)