Sajna messze vatgytok...
Nyíregyháza és környékén nyalokazni vágyóval szívesen találkoznék, női rucisok, S persze párok előnyben.
Szabolcsi, hajdúsági párt keresek 3 asra hely okés, de utazok is.privire zs
Sziasztok,Szolnokon szívesen fogadnék hölgyeket/ párokat mai napon.belső üzenet várok ott minden megtudunk beszélni.
Sziasztok. Ma este/késő este valaki nyiregyen megszopatna?
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Adatlapot kérlek olvasd el. Heves megye és környéke.
Sziasztok!Olyan kizárólag hetero urat,srácot keresek,aki szívesen nézne velem volt barátnőm szexvideóját,lSzívesen nézném én is ha van exedről hasonló.Akkor írj ha valóban akarsz is és tudsz is jönni.Levelezgetés NEM érdekel.Helyem van Pestmegyében.Elérhetőséget írj!Köszönöm!Igényes ápiolt sportos srác vagyok.
Sziasztok! 26 éves vagyok és ismerkednék. Elsőnek csak beszélgetés és utána ahogy alakul. Írj rám.
Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Párokkal ismerkednék ma Debrecenbe hely ok. Akár egész éjszakára.
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednék
Fegyvernek? Tisza tó és környéke? 30 éves bi srác kalandot keres. Autó van.
Sziasztok, szombaton este Ballószög! Keresünk párt, pasit kis szex-játékokra. Privátban kérnénk üzenetet

Sziasztok. Holnap(szombat) estére keresünk srácot.
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.

nem szervez valaki bulit?
Budapest- Szolnok M4 vonalon valaki?
Sajnos nagyon nehéz összerakni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 29. péntek 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 29. péntek 13:30
Törölt felhasználó (4655685)
VIP

Nem a ti szerencsétek ilyen. Nagyon ritka amikor minden összejön.
Holnap délután kipróbálnék egy közös masztit a panoráma úton! Valaki?
Szerintem ez így van amióta világ a világ
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 04. 28. csütörtök 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 28. csütörtök 15:22

Szerintünk egyértelmű, hogy nekik mikor jó. Jelen pillanatban a feltételeket az szabja, akinél a punci van.