Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk hozzánk hasonló, nyitott, komoly párokat, lányokat, férfiakat.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keresünk hozzánk hasonló, nyitott, komoly párokat, lányokat, férfiakat.
Debrecenben valaki ma napkozben?
Sziasztok
December 14 szombat délelőttre keresek diszkrét megbízható partnert. Akit érdekel privát üzeneteket várok
December 14 szombat délelőttre keresek diszkrét megbízható partnert. Akit érdekel privát üzeneteket várok

Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 07. szombat 19:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 07. szombat 19:55
Törölt felhasználó (4764724)

Szopok baszok nyelem akár ma is.Jászság
Szopok baszok nyelem akár ma is.Jászság
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednèk
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
------ > Egerből vagy a környékéről, bi aktív férfit keresek, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna, van ilyen? +40,+50
Szia írtam üzenetet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 03. kedd 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 03. kedd 20:18
Törölt felhasználó (4760343)

Sehol egy csinos lány vagy pár ma éjszaka Nyíregyházán? Esetleg biszex pár?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv

Hello, Nagykálló-Nyìregyháza vonalon egyedülálló hölgy?

Lányt, párt keresünk Debrecenben. Fogadni tudunk.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!Kezdő masszőrként szeretnék gyakorolni...Ehhez keresek ma estére normális, diszkrét lányt,párt,transzt vagy olyan pasit aki vágyik egy érzéki, kényeztető masszázsra aromaterápiás olajjal......küldj elérhetőséget,telefonszámot ha komolyan gondolod...!

A nyíregyházi orosi tóval szemben szokott valaki kijárni?

Sziasztok hajdúbihari párhoz csatlakoznék!
Csók, tapi simi bujás
(Ez egy válasz debreceni88 üzenetére (2024. 12. 06. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 06. péntek 15:09

Sziasztok! Keresek amatőr vagy fèlprofi hölgyet, egy kis kalandra. Akár anyagi vonzattal. Simi tapi csók bujás és orál szex. Ennyiről lenne szó. Írj nyugodtan. Kor nem fontos.
Sziasztok! Keresek amatőr vagy fèlprofi hölgyet, egy kis kalandra. Akár anyagi vonzattal. Simi tapi csók bujás és orál szex. Ennyiről lenne szó. Írj nyugodtan. Kor nem fontos.