Sziasztok
Hétvégére keresek párt Tisza-tóra hajózni!
Ha itt van olyan pár aki szeretne eltölteni pár órát a vízen akkor írjon
Hétvégére keresek párt Tisza-tóra hajózni!
Ha itt van olyan pár aki szeretne eltölteni pár órát a vízen akkor írjon

Sziasztok (Szabolc-Hajdu-Borsod) megyéből keresnék kezdőként olyan fiút akivel ki próbálhatnám a kölcsönös orált , az se baj ha passzív vagy , olyanban már volt részem de most egyre jobban izgat hogy énis ki próbálnám. 26 éves 170 magas 80 kg vagyok , írj üzit és beszéljünk
Szombat délután, este, vagy éjszakára keresek egy hölgyet vagy párt Debrecenben.
Igenyes pasi vagyok, hely van, tudtok jönni, irjatok privatban.
Szép napot!
Igenyes pasi vagyok, hely van, tudtok jönni, irjatok privatban.
Szép napot!
Sziasztok szép napot kívánok mindenkinek. Hétvégére hölgy vagy pár esetleg akik kis kikapcsolódást szeretnének? Helyem van privátba várom az érdeklődést
Hölgyet keresek Találkozásra!
Tiszafüreden ma egyedül vagyok itthon és meztelenül várom a jelentkezőket
Olyan párt keresnénk, akinek lenne kedve ma találkozni!
Én (Fanni) csinos, számba élvezni nem lehet, más tabu nincs, párom nem volt még így más nővel, kis intim, 108kg.
Párcsere lenne a cél. Utazni tudunk, fogadni nem.
Én (Fanni) csinos, számba élvezni nem lehet, más tabu nincs, párom nem volt még így más nővel, kis intim, 108kg.
Párcsere lenne a cél. Utazni tudunk, fogadni nem.
J-N-SZ- megye ? Szolnok környéke?
Priviben írjatok. 2 hétig nagyszülőnél leszek. Kalandot izgalmat keresek!
Priviben írjatok. 2 hétig nagyszülőnél leszek. Kalandot izgalmat keresek!
Sziasztok!
A mai napra, délelőttre keresek egy szimpatikus, hármas együttlétre vágyó párt Debrecen-Nyíregyháza környékén!
Vegyük fel a kapcsolatot és szerezzünk egymásnak egy felejthetetlen élményt!
A mai napra, délelőttre keresek egy szimpatikus, hármas együttlétre vágyó párt Debrecen-Nyíregyháza környékén!
Vegyük fel a kapcsolatot és szerezzünk egymásnak egy felejthetetlen élményt!
Debrecenben pénteken,szombaton cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Holnap reggel valaki nem akar szopni?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Hajdúszobószló-Ebes-Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék!
Hajdúszobószló-Ebes-Debrecen környékén hölggyel,párral ismerkednék!

Nyíradonyban keresek hölgyet alkalmi kalandra, akár tartósan is! Diszkréció fontos! Kor nem lényeg

Nyíregyen a számba verné ma este valaki?
Jövő héten napközben püspökladányban valakinek nincs kedve cumiztatni?
Dèlután valaki Orosi út?
Szia! Helyileg hol keresel?
(Ez egy válasz Szexestina üzenetére (2025. 08. 27. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Miskolci 40-es bi hölgytagú házaspár vagyunk!
Augusztus 30-án Bogácson leszünk,ott töltjük az estét is ! Szívesen ismerkednénk,szigorúan csak PÁRRAL , esetlegesen bi hölgyel !!!
Augusztus 30-án Bogácson leszünk,ott töltjük az estét is ! Szívesen ismerkednénk,szigorúan csak PÁRRAL , esetlegesen bi hölgyel !!!
Sziasztok!
Pénteken délelőtt Debrecenben tartózkodom és erre az alkalomra keresek egy szimpatikus párt hármas együttlétre.
Az adatlapomon minden megfelel a valóságnak, a szándékaim teljesen komolyak és maximálisan diszkrét, igényes vagyok.
Kérem, hogy csak komoly szándékkal, kellő elhatározással írjatok. Köszönöm!
Várom a jelentkezéseteket!
Pénteken délelőtt Debrecenben tartózkodom és erre az alkalomra keresek egy szimpatikus párt hármas együttlétre.

Az adatlapomon minden megfelel a valóságnak, a szándékaim teljesen komolyak és maximálisan diszkrét, igényes vagyok.
Kérem, hogy csak komoly szándékkal, kellő elhatározással írjatok. Köszönöm!
Várom a jelentkezéseteket!