ÉSZAK-ALFÖLD Régió (Hajdú-Bihar, Szolnok, Szabolcs)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

ÉSZAK-ALFÖLD Régió

Megyék: Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Nagyobb városok: Debrecen, Szolnok, Nyíregyháza

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#15316   tegnap 20:35
debcocksucker debcocksucker
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
#15315   tegnap 17:04
kicsike19191919 kicsike19191919
Sziasztok!
Tartalom gyártásra keresek aktív nőt!
Akár OFre is!
Ha szeretnéd átélni akármilyen vágyadat és rögzitésre is kerül írj rám!
#15314   tegnap 15:48
baszos19 baszos19
Szabolcsbòl van itt pár aki ismerkedne?
#15313   tegnap 12:05
Fitalsracparhoz Fitalsracparhoz
Sziasztok campus fesztivalon lesz valaki akivel lehetne talizni akar fesztival ideje alatt vagy esetleg utana ??
#15312   tegnap 11:08
bigkar bigkar VIP
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!! Akár ma!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Üdv worship
#15311   tegnap 10:36
odafigyelés odafigyelés
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
#15310   tegnap 10:31
kivancsipasika kivancsipasika
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte használják dugjak meg a nejet? Hely kellene utazni tudnek!
#15309   tegnap 09:02
Mellény Mellény
Hölggyel találkoznék!!!!
#15308   tegnap 08:57
swinger nudi Tisza tó swinger nudi Tisza tó
Párt keresek ma közös nudizás medencézés szex telkemen a tisza tónál.
.Napozó ágyak medence hideg ital,zene.Magas izmos nagy méretű pasi vagyok
#15307   tegnap 08:49
Aranyfiú14 Aranyfiú14
Van olyan aki a számba engedné? Semmi beszélgetés kiveszed verem aztán a vegén a számba vered!
#15306   tegnap 05:24
t-boy30 t-boy30
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
#15305   tegnap 01:50
mceleron0425 mceleron0425
Sziasztok,
A közelben utazni tudó vagyok és legszívesebben párokhoz csatlakoznék harmadiknak, de semmi mástól sem zárkózom el. Semmi jó elrontója nem vagyok.
Helyem késő esténként Jászárokszálláson van, de napközben én is tudok menni akár, ez csak egyeztetés kérdése. 28 éves vagyok. Leginkább Gyöngyös, Hatvan, Jászberény környéke érdekelne.

Szép napot,
Sziasztok.
#15304   2025. 07. 12. szombat 17:29
baszos19 baszos19
Sziasztok!
Vasárosnaményiak vannak itt , akik ismerkednének?
#15303   2025. 07. 12. szombat 17:10
La-Rive La-Rive
A városban több hely is van ahol az asszonykákat megtolj egy kollégájuk munka után, én sem értem, mi itt a különleges.
(Ez egy válasz szas35 üzenetére (2025. 07. 12. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 12. szombat 15:47
Orosi szervízút,meg vagytok áldva ezzel a hellyel... Ha valaki diszkrét, nyugodt helyet keres, rossz hírem van: az Orosi szervízút inkább nyomasztó, mint izgalmas. Többnyire elbújni vágyó nem független emberek (heteró párok , biszex, meleg férfiak) járnak akik leginkább elbújni jönnek ide mivel nincs más . Spontán akció ritka, a hely gyakran teljesen kihalt. A néhány parkoló autó túl feltűnő főleg ha nem az asszonnyal vagy nem a pasifdal vagy smile egy újabb érkező simán rátok láthat – kellemetlen, ha titkos légyottról van szó. Akinek nincs jobb helye, annak "megteszi", de aki valódi pezsgésre vágyik, csalódni fog.
#15302   2025. 07. 12. szombat 16:17
Hempman10 Hempman10
Hölgy vagy pár ma komolyan találkozni?
#15301   2025. 07. 12. szombat 16:09
bi pasi párt bi pasi párt
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
#15300   2025. 07. 12. szombat 15:47
szas35 szas35
Orosi szervízút,meg vagytok áldva ezzel a hellyel... Ha valaki diszkrét, nyugodt helyet keres, rossz hírem van: az Orosi szervízút inkább nyomasztó, mint izgalmas. Többnyire elbújni vágyó nem független emberek (heteró párok , biszex, meleg férfiak) járnak akik leginkább elbújni jönnek ide mivel nincs más . Spontán akció ritka, a hely gyakran teljesen kihalt. A néhány parkoló autó túl feltűnő főleg ha nem az asszonnyal vagy nem a pasifdal vagy smile egy újabb érkező simán rátok láthat – kellemetlen, ha titkos légyottról van szó. Akinek nincs jobb helye, annak "megteszi", de aki valódi pezsgésre vágyik, csalódni fog.
#15299   2025. 07. 12. szombat 15:42
kovizoli8808 kovizoli8808
Ma este hölgy, pár nyitott lenne ismerkedésre ? Debrecenben, helyem van, de utazni is tudok!
#15298   2025. 07. 12. szombat 15:15
debrecenipasi21 debrecenipasi21
Tegnap moziban voltam feleségemmel! Szabad estét kaptunk a gyerekektől. Mondom feleségemnek, van egy tó Nyíregyháza közelében. Megnézzük? Sajnos német mondott rá, hátha legközelebb!
#15297   2025. 07. 12. szombat 14:57
erotikusmasszázs.nőknek erotikusmasszázs.nőknek
Sziasztok

Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 15316db
Utolsó üzenet: tegnap 20:35

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!