Üdv. Sikerült valaki?
(Ez egy válasz Par2938 üzenetére (tegnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Par2938 üzenetére (tegnap 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estere nyirbogaton varunk autos kukkolasra ferfit aki kiverne sziveszen felesegemre mikozben ő masztizik a vegen ralehet elvezni. Autoban melegben csinaljuk. Ha most nem lesz jelentkező holnap teszunk egy kort 15-20km korzetben akit erdekel irjon arra megyunk akar tobb ferfi is johet 2-3 max. https://imgbob.net/hu/FmcuM6d9NEyiZYj
Ez egyszeri dolog volt vagy lesz máskor is alkalom?
(Ez egy válasz CuckoldCouple001 üzenetére (tegnap 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:10
Egy órán belül várunk ferfit vagy ferfiakat max 3 at aki eljonne és a felesegemre kiverne és rá is elvezne a testere mikozben ő az autoban vetkozik és maszturbál. Siessetek nem érünk ra sokáig.
Értem, tehát az embernek nem jöhet közbe semmi...
Csak magadat minősíted ezzel a hozzászólással, de szerencsére vannak itt az oldalon, akikhez szerencsére odaértem
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:07
Csak magadat minősíted ezzel a hozzászólással, de szerencsére vannak itt az oldalon, akikhez szerencsére odaértem
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár ne tetted volna... Viberezés, telefonálás mindkettőnkkel, fotócsere, ígéret, majd "elromlott az autóm, tegyük át máskorra". Hogy bír el a Föld ennyi kamus nethuszár farokverőt??? Gratulálok!
https://imgbob.net/hu/FmcuM6d9NEyiZYj
Az autoban varjuk a jelentkezőt/jelentkezőket ❤️
Az autoban varjuk a jelentkezőt/jelentkezőket ❤️
Egy órán belül várunk ferfit vagy ferfiakat max 3 at aki eljonne és a felesegemre kiverne és rá is elvezne a testere mikozben ő az autoban vetkozik és maszturbál. Siessetek nem érünk ra sokáig.
Kell még valaki?
tegnap 22:07
Bár ne tetted volna... Viberezés, telefonálás mindkettőnkkel, fotócsere, ígéret, majd "elromlott az autóm, tegyük át máskorra". Hogy bír el a Föld ennyi kamus nethuszár farokverőt??? Gratulálok!
(Ez egy válasz psi555 üzenetére (tegnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz psi555 üzenetére (tegnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
Csak maradjon is így
Sok sikert!
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok sikert!
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (tegnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
alakul, mindenki megvan
most még!
(Ez egy válasz FatBastard üzenetére (tegnap 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
most még!
(Ez egy válasz FatBastard üzenetére (tegnap 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma este Nyíregyházán szopatnék!
Naa, alakul? Vagy megint köddé vált mindenki?
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (2026. 01. 15. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 15. csütörtök 21:02
(Ez egy válasz miegypar50 üzenetére (2026. 01. 15. csütörtök 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap este party!
Reméljük most nem nyuszi, magát meggondoló párral és pasival leveleztünk és megvalósul a holnapunk!
Reméljük most nem nyuszi, magát meggondoló párral és pasival leveleztünk és megvalósul a holnapunk!
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehetséges!!! Mond el kérlek, mi az amit kipróbálnál, mi a titkos vágyad???
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!! Utazni és fogadni is tudok!
Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Perverzió előny!!! Utazni és fogadni is tudok!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után, aztán használhattok kedvetekre amit és ahogy akartok.Idős párok is. Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Hölgyet, párt keresek Szabolcsból
Sziasztok! 01.19-én Debrecenben leszek, helyem van. Szívesen fogadnék csinos, jó fej párt, nőt vagy transzneműt. Esetleg férfi párost. 34 éves jó megjelenésű, 184 cm férfi vagyok. Intelligens, kitartó és a többes szexben tapasztalt, nyitott ember vagyok. Egészséges kereteken belül sok mindent ki lehet velem próbálni. Minden csak megbeszélés kérdése. Lényeg, hogy mindenki jól érezze magát.
Írjatok bátran!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Peti vagyok bi fiu ismerkednék párral nyiregyen helyem van, de utazok is privire irjatok pusz
Sziasztok! Hajdú-Bihari elhanyagolt hölggyel ismerkednék diszkrét kapcsolatra. Nyalás imádó vagyok. Én 53 éves, igényes, diszkrét, ápolt férfi vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresünk pasit Szolnokon!

vazelinator

sasa1971