Sziasztok Hajdú Biharban valaki?
Szabolcsi lány találkozásra! Komoly kapcsolat is lehet!
Sziasztok! Debrecenbe keresek v ismerkednék hölgyel 37töl 55 évesig. Napközbeni találkozásra és szexre! A jelentkezését privátba kérném elérhetőséget! Alkat nem számít és azsem ha férjnél vagy! Legyen szép
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is
Sziasztok.
Jászberény környékén pár ma este,párcserére?
Biszex pasi is szóba jöhet,aki velem kettesben lecumizná a férjemet.
Jászberény környékén pár ma este,párcserére?
Biszex pasi is szóba jöhet,aki velem kettesben lecumizná a férjemet.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma este 19:00 után szopatna valaki Nyíregyházán kocsiba?
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak MA DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak MA DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Sziasztok!
Ma délutánra két roma fiú és egy nő, keres még egy kizárólag valóban potens, vastag farkú, roma férfit 35-40 év között Fegyverneken!
Csak ilyet, és csak ma!
Ma délutánra két roma fiú és egy nő, keres még egy kizárólag valóban potens, vastag farkú, roma férfit 35-40 év között Fegyverneken!

Csak ilyet, és csak ma!
Ma Debrecenben lánnyal, párral találkoznánk.

Szabolcsi hölgyek nincsenek?
Csak férfiak?
Csak férfiak?
J-N-SZ .megye?

Sziasztok! Debrecenbe keresek v ismerkednék hölgyel 37töl 55 évesig. Napközbeni találkozásra és szexre! A jelentkezését privátba kérném elérhetőséget! Alkat nem számít és azsem ha férjnél vagy! Legyen szép napotok!
Debrecenben kedden NAPKÖZBEN fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek. Mindenre nyitott vagyok, sok tapasztalatom van hármas terén is. Biszex hármast is imádom, ebben az esetben passzív bi szerep áll hozzám közelebb. Írjatok bátran találkozzunk! Akár csak néző is lehetek ha esetleg az vonz Titeket! Szép hétvégét!
Sziasztok! Lány? Pár esetleg ma este?
Pasi?
Pasi?
Sziasztok. Szolnok közelèben van buvohely? Ha tudna valaki megirná? Köszönöm
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak SZOMBAT DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak SZOMBAT DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.