Sziasztok bi pasit vagy bi párokat keresek Szolnokon van helyem
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Hölgyek ? Párok ? Van kedve valakinek ismerkedni ?
Debrecenben ma este pár? Helyünk van

Bipasszív vagyok akþivpartnert keresek jászberényben éskörnyékén.
Sziasztok én egy normális macis ápolt pasi vagyok és Tiszafüred Debrecen környékén keresek valakit minden jobban benne vagyok írj bátran
Sziasztok
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Sziasztok Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Még egy párt kesük holnapra aki csatlakozna hozzánk 40 es hasonló korosztályból a hölgytag bi.Hozzánk hasonló átlagos,sportost testalkatúakat keresünk.Nudizás,napozás,hűsölés a medencébe,szex.Telkemen a Tisza tónál.
Sziasztok hétvégére keresünk izgalmas programokat... Üdv Z&R
Sziasztok keresek Augusztus 8-11 között egy szimpatikus párt akikkel jól érezhetnénk magunkat helyet biztosítom jakuzzival szaunával felszerelt apartman parádsasváron
Keresek kizárólag hellyel rendelkező hölgy masszőrt , cserébe Holgyeknek barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
Vállalkozó szellemű csajokat keresek! Videókat forgatnék akár hármasban is barátnőmmel!
Ha érdekelne várom a leveled!
Ha érdekelne várom a leveled!
Ma és holnap esti huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok!
Tegyük izgalmassá a hétvégét!
Párokat, lányokat, fiúkat fogadnánk akikkel együtt élvezhetjük a swinger és naturista életmód örömeit.
Tegyük izgalmassá a hétvégét!
Párokat, lányokat, fiúkat fogadnánk akikkel együtt élvezhetjük a swinger és naturista életmód örömeit.
Délutánonként párt, vagy hölgyet keresek Nyíregyházán közös mozgásra, szobában vagy a szabadban, akár közös kocogásra is(futópartnerként
)

Holnap reggel Debrecenben cumiznék akár kölcsönösen is? Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Szívesen meglátogatnék most egy szexre vágyó hölgyet Nyíregyházán. 40+-os, nagy cicis nők előnyben, de nem feltétel.

Volt valaki ma Kisvárdán a fürdőben ?