Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok!Szombaton délelőttő Bi hölgytagú pár aki csatlakozna hármasunkhoz 50 év alatt?Napozunk nudizunk,szexelünk hűsölünk a medencében
Ma késő délután/este nyíregyházi hölgy, aki egy kis szexre vágyik?

Debrecen es kornyeken keresnek olyat akit kiprobalna vagy szereti a felcsatolhatost
Szeretek ismeretlen nők előtt meztelenre vetkőzni. Keresek kiváncsi nőket
Sziasztok
Kisvárdai strandon van valaki most ?
Kisvárdai strandon van valaki most ?

Sziasztok biszex pár lenne szabolcs megyèből vagy esetleg aktiv pasi főleg idősebb ...
Sziasztok! Hölgy partnerem keresem Debrecenben ma kora délutánra. Diszkréció fontos! Kor nem számít

Sziasztok,
Szolnokon van olyan hölgy vagy pár akiket lehet kukkolni vagy Ők kukkolnának egy pasit.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon van olyan hölgy vagy pár akiket lehet kukkolni vagy Ők kukkolnának egy pasit.
Privát üzenetet várok.
Ma elérhető vagyunk Debrecen autos szex diszkrecio adott és elvárt
Van itt szabolcsi pár aki pasit keres?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!
Adatlapom alapján keresek!!
Privát üzenetben telefonszám csere!!
Továbblépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!!

Nyíregyházán jó méretű diszkrét ápolt lenne???
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Ma is aktuális… hölgyek, párok? Debrecen, Nyíregy körzetében?
(Ez egy válasz Faxe1975 üzenetére (tegnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:00

Sziasztok, valahol egy szexi pár, akikhez ma vagy holnap este betársulhatnék?….
Még mindig keresem!
Szolnok és vonzáskörzetéből keresek valakit aki,
a nejem szájába rakná a szőrös farkát.
Autódban, szabad helyeden ( lakásban ) max eldugott helyen.
Fiatal vagy idősebb is írhat, macisabb nagyobb darab pasi is .
Akár heti 1 alkalommal is.
Szolnok és vonzáskörzetéből keresek valakit aki,
a nejem szájába rakná a szőrös farkát.
Autódban, szabad helyeden ( lakásban ) max eldugott helyen.
Fiatal vagy idősebb is írhat, macisabb nagyobb darab pasi is .
Akár heti 1 alkalommal is.
Hosszú távra keresek egy Hajdúszoboszlón élő, vagy esetleg időközönként ide utazó szenvedélyes hölgypartnert. Ha esetleg van itt ilyen hölgy légyszi írj.
Sziasztok Szivesen várom ha érdekel egy hó masszázs egy Nyiregyi fefritöl hölgyeknek Pároknak anyagimentesen !!
Szia hétfőn 2025.07.28-an keresek nyíregyházán párt vagy idős hölgyet 40+ közös idő töltésre diszkréció adott és elvárt igényes érzéki oda adó vagyok nyitott vagyok mindenre
Tegnapelőtt délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"