Sziasztok Debrecenben valaki valamihez?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
10.27 és 11.02 között a Hajdúszoboszlón a Silver Hotelben ismerkednénk...
Debrecenben a Kishegyesi út végén az autópálya felhajtó mellett kalandoznék!Párok,lányok!
Hajdúszoboszlón cumiznék masztiznék diszkrét és ápolt macis pasi vagyok.
szaboécsi pár vagy pasi?
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok!
Írtam privátban (Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (tegnap 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privátban (Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (tegnap 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Ma delutan rapidrandi kereteben Jaszberenyben talalkozo es szimpatia utan cuckoldra keresunk hellyel rendelkezo ferfit a holgy kiszolgalasara.Odamegyunk,dugas,elkoszonunk-ez a sorrend.Csak jo kiallasu,ertelmes,udvarias jelentkezoknek valaszolunk.Borotvalt intim es apoltsag alap.Teljesalakos es szerszamrol kulon fenykep alap,ezek hianyaban nem reagalunk.Valasz az ido rovidsege miatt csak a lehetseges partnereknek.
Tobb info az adatlapunkon.
Koszonjuk.
Ma delutan rapidrandi kereteben Jaszberenyben talalkozo es szimpatia utan cuckoldra keresunk hellyel rendelkezo ferfit a holgy kiszolgalasara.Odamegyunk,dugas,elkoszonunk-ez a sorrend.Csak jo kiallasu,ertelmes,udvarias jelentkezoknek valaszolunk.Borotvalt intim es apoltsag alap.Teljesalakos es szerszamrol kulon fenykep alap,ezek hianyaban nem reagalunk.Valasz az ido rovidsege miatt csak a lehetseges partnereknek.
Tobb info az adatlapunkon.
Koszonjuk.
Sziasztok”! Srácot vagy párt keresünk esti 3-as, 4-es kalandhoz!
Sziasztok Nyiregy környéki nő aki komolyan magányos és vágyik egy törődésre a testének?Írj rám beszéljük meg
Debreceni lehetoleg macis alkatu bi sracot keresnenk aki szeret puncit is nyalni
Imádnám!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (tegnap 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:42

Sziasztok!
Hozzánk hasonló, nyitott gondolkozású partnereket keresünk. Akár már ma este is találkozhatunk. Helyünk van!
Hozzánk hasonló, nyitott gondolkozású partnereket keresünk. Akár már ma este is találkozhatunk. Helyünk van!
Sziasztok!
Sziasztok! Ma este Szolnokon pár? Srác?
Sziasztok. Esetleg négyesbe, kis iszogatás? Aztán ahogy alakul.
(Ez egy válasz Nyiregyipar28 üzenetére (tegnap 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:36

Sziasztok! Ma este a feleségemmel kicsit iszogatni szeretnénk és úgy döntöttünk hogy harmadiknak keresnénk nagy intimmel pasit aki csatlakozna hozzánk Nyíregyházán! Hetero alapon.. helyünk van ! Csak az írjon aki el is jönne!

Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!