Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok, szopnék ma 18:00után debrecenbe egyoldalúan kocsival leszek írj ha érdekel
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Ma esti huncutkodáshoz keresünk szimpatikus párt bisex női taggal, helyünk van, csak fogadni tudunk. Több infó privátban.
Kifejezetten autós szex tekintetében keresnék, a mai nap (szombat), este/éjjel Szolnok és környékén járó, autós N/F PÁR-t... Cuckold/dogging-játékokra, ill. AKÁR csak végignézni Titeket szex közben, autótokban, természetben, HA ÉPP ERRE JÁRTOK... Bármilyen opció érdekel: 2ff+1n felállás, illetve, én végignézlek Titeket, vagy ha arra van igény/szimpátia: szívesen kényeztetem a Hölgyet, Párja előtt...! Bármi, ami Titeket is izgat... Kifejezetten autós találkozás érdekel, annak minden izgalmával, ezért előny, ha Nektek is bejön ez a téma... Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként, komoly, privát megkereséseket várnék! További szép hétvégét Mindenkinek!
Most keresek alkalmi biszex kapcsolatot Debrecenben vagy Hajdúszoboszlón.
Sziasztok ma delkorul Beretyoujfalu vagy kozeleben valaki szopizna?
Sziasztok! Jár valaki Debrecenben a Teva mögötti erdőbe rosszalkodni?
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok Debrecenbe idős hölgyeket kényeztetnék írjál rám privátba!!
Sziasztok! Cserkeszőlőn hétvégén valaki szeretne kalandozni? Nő/ férfi (enyhe bi)?
Sziasztok! Nyíregyháza Orosról vasárnapról a fehér autós(rzm) pár itt van fent esetleg?
Szobafestést vállalok Hajdú-Bihar és Békés megyében.
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel!
Munkámra igényes vagyok. Nem kokler kategória.
Idős egyedülálló hölgyeknek "kedvezményes" áron.Párok is jelentkezhetnek.
Érdeklődni privát üzenetben lehet.
Mottóm szép munka rövid határidővel!
sziasztok pár vagyunk
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (tegnap 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:47

Sziasztok!
Ma (péntek) estére keresünk hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású partnerekek, párok, potens férfiak személyében.
Ma (péntek) estére keresünk hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású partnerekek, párok, potens férfiak személyében.
sziasztok,
esetleg hölgy, pár akihez lehetne csatlakozni?
esetleg hölgy, pár akihez lehetne csatlakozni?
Sziasztok!
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte használjak dugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Holnap pénteken cumiznék debrecenben diszkrét ápolt macis pasi vagyok.