Szombaton délután 2 körül Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Max egy "tökös csaj" szokott kijárni
elég sűrűn esténként, állítólag feltűnő jelenség és nem rossz bár én még nem láttam ott soha.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Én este már nem jövök, sosem látok itt nőt!
(Ez egy válasz Fahrzeugbau2 üzenetére (tegnap 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Este én kinézek.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 15:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Most akartam kinèzni, de így akkor felesleges.
(Ez egy válasz rekettyes007 üzenetére (tegnap 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Orosin van kint pár?
Orosin van kint pár?
Írtam privátban.
(Ez egy válasz Kiváncsipáros87 üzenetére (tegnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Orosi úton vagy debreceni út szervízúton hölgy esetleg párnak lenne kedve kalandozni?
Orosi úton vagy debreceni út szervízúton hölgy esetleg párnak lenne kedve kalandozni?
Megyek időpont?
(Ez egy válasz Kiváncsipáros87 üzenetére (tegnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Orosin lesz kint ma valaki?
Nyírbátorban valaki alkalmi kaland most? Diszkréció fontos!
Sziasztok bevallalos holgyet keresek ma autoskalandra

Bocsi, elfelejtettem hogy Debrecenben lesz , szauna majd éjfélig tartó szórakozás a kinti medencében
(Ez egy válasz fantasymix365 üzenetére (tegnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:56

Sziasztok! Szombat este éjszakai fürdőzés, esetleg pár vagy egyedülálló hölgy lesz aki szeretne ismerkedni?
Sziasztok! Szombat este éjszakai fürdőzés, esetleg pár vagy egyedülálló hölgy lesz aki szeretne ismerkedni?
Ma vagy holnap valakinek nincs kedve szopatni Debrecenben?
Nagyecsed és környékén valaki?
Sziasztok Szerda 22 vagy 26. Vasárnap Szarvason fogadnék igényes wellness jakkuzis környezetben házaspárokat egy kellemes zavartalan szuper kikapcsolódasra. Akár pár órára ill ott alvás is adott. Szomszéd mentes övezet 100% diszkréció. Jó magam 40 es igényes udvarias sármos férfi vagyok jó potenciával látványos intim mérettel. Jakkuziba ismerkedés szórakozás zene iszogatás nasi és izgalmas tartalmas szex. Levélben írj pusz.