Sziasztok! Debrecenbe keresek v ismerkednék hölgyel 37töl 55 évesig. Napközbeni találkozásra és szexre! A jelentkezését privátba kérném elérhetőséget! Alkat nem számít és azsem ha férjnél vagy! Legyen szép napotok!
Debrecenben kedden NAPKÖZBEN fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek. Mindenre nyitott vagyok, sok tapasztalatom van hármas terén is. Biszex hármast is imádom, ebben az esetben passzív bi szerep áll hozzám közelebb. Írjatok bátran találkozzunk! Akár csak néző is lehetek ha esetleg az vonz Titeket! Szép hétvégét!
Sziasztok! Lány? Pár esetleg ma este?
Pasi?
Pasi?
Sziasztok. Szolnok közelèben van buvohely? Ha tudna valaki megirná? Köszönöm
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak SZOMBAT DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak SZOMBAT DÉLELŐTT találkozni Velem Debrecen és környékén vagy Nyíregyházán, esetleg Polgár? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon, de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Sziasztok! Ma este esetleg?
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2024. 02. 02. péntek 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 12:53

Ma estére Polgár-Görbeháza környékén 40-rs duci barátnőmmel keresünk jó mérettel rendelkező fiatal potens pasikat
Sziasztok Gyöngyös és Jászberény környékén, vonzás körzetében párokat keresnék párokhoz csatlakoznék, van autóm.
28 éves aktív vagyok, igazából mindenben benne vagyok ami jó, írjatok bátran.
28 éves aktív vagyok, igazából mindenben benne vagyok ami jó, írjatok bátran.
Sziasztok! Kis kihagyás után újrakezdem a tekerést. Szívesen ismerkednék, barátkoznék hölggyel, párral innen az oldalról, kötelezettségek nélkül. Ha érdekes lehet számodra, számotokra, várom üzenetetek.

Sziasztok Berettyóújfalu és környékéről valaki?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Lányt vagy párt keresek.
Csak az írjon aki komolyan is gondolja.
Ha kapcsolatra jelölsz, írj pár sort mellé.
Sziasztok! Házaspárt keresek,ápolt,sportos,helyes,férfi vagyok.
Sziasztok, Szolnokon keresek lányt / párt közös örömhöz
Sziasztok, ma szopnék szoboszlón irj ha érdekel!
Sziasztok Debrecen környékén keresem hölgy vagy pár társaságát délelőtt.
Sziasztok! Debrecenbe keresek v ismerkednék hölgyel 37töl 55 évesig. Napközbeni találkozásra és szexre! A jelentkezését privátba kérném elérhetőséget! Alkat nem számít és azsem ha férjnél vagy! Legyen szép napotok!
Debrecenben cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok! Hölgy? Pár? Pasi esetleg ma este?
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Hely van Nyíregyházán.
Sziasztok! Holnapi nap Nyíregyházán szopatnék!