Sziasztok! Szexpartnert keresek!
Sziasztok. Nyiregyháza környékéról keresnék kanos aktiv vagy uni pasit. Vagy elhanyagolt nős pasit kit nem szop le a neje.
Sziasztok!
Zsolti vagyok bi pasi ismerkednék párral, házaspárral helyem van, de utazok is
Zsolti vagyok bi pasi ismerkednék párral, házaspárral helyem van, de utazok is
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok. Szolnokról valaki ismerkedni?

Nyiregyházan vagy környékén keresek nőt aki szeret cumizni! A többit privátban!
Sziasztok valaki Szoboszló?

Ma estére keresek valakit, aki szereti a BBW lányokat. Debrecenben vagyok, helyed legyen. Mielőtt írsz, kérlek olvasd el az adatlapom.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Vékony, átlagos, sportos testalkat előny.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok! Október 18-19 hétvégén Szolnokon leszek. Partnert keresek erre az időszakra Szolnokon, vagy a környéken.
Szép hétvégét kedves érett egymást szerető és tisztelő párok!Jani vagyok igényes kedves jófej és tisztelettudó férfi aki szívesen csatlakozna egy érett párhoz kölcsönös szimpátia esetén,főleg hosszútávban gondolkodnék szeretném megélni és átélni a jó sexet egy olyan párral aki eltökélt és vágyik a kellemes órákra 3masban!Ha felkeltettem az érdeklődéseteket írjatok izgatottan várom.Foleg pestmegyében Budspesten Jász Nagykun-ban Bács kiskunban ismerkednék!
Szolnok környéki aktív pasi?
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Keresünk Nyíregyházán hellyel rendelkező fogadni tudó pasit.pasikat.Szexualis életünk színesítèsre.Mindenki örömére.Hetvegente érünk rá napközben.
Eger,Tiszafüred környékén hellyel rendelkező pár,hölgy pasi?
Sziasztok!
Szabolcsi párt keresek akihez lehet csatlakozni harmadiknak.
Szabolcsi párt keresek akihez lehet csatlakozni harmadiknak.
Debrecenben valaki ? Priviben írj.
Debreceni többest szervező férfit keressük!
Privátban irj ha magadra ismersz!
Köszi
Privátban irj ha magadra ismersz!
Köszi
holnap reggel/délelőtt debreceni vasútállomás, vagy fórum környékén szopnék. írj ha aktuális
sziasztok olyan parokkal ismerkednek ahol a holgy tagot izgatna ha ketten kényeztetik egyszerre esetleg az erotikus masszirozast is kedveli? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok szívesen ismerkednek párral, vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok. Miskolc Sárospatak környékről.