Sziasztok
Valaki Szolnokon, vagy környékén találkozna, egy helyes, tapasztalt, teljesiteni tudó férfival?
Talalkozni hajlandó, komoly hölgy, vagy pár érdekel!
Valaki Szolnokon, vagy környékén találkozna, egy helyes, tapasztalt, teljesiteni tudó férfival?
Talalkozni hajlandó, komoly hölgy, vagy pár érdekel!
Igen! Sziasztok!
(Ez egy válasz DavidDzseni üzenetére (tegnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ma Debrecenben a Best of 90 évek bulin a Hallba ?
Sziasztok kellemes ünnepeket kívánok!
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Adatlapom alapján keresek Zemplén és környékén, az ünnepek alatt is!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!!
Üdv
Sziasztok! Mai nap szívesen szopatnék egy hölgyet Nyíregyhàzán!
Sziasztok.ma valakit.fured?
Sziasztok! Most hölgy Nyíradony közelében alkalmi titkos kalandra? Diszkréció fontos!
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra. Vékony, átlagos, sportos testalkat előny. Én 43 éves, 176 cm, 76 kg, szőkésbarna rövid hajú, kékes szemű pasi vagyok. Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Diszkréció adott és elvárt. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán.
Szívesen ismerkednék 50es bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok. Gyertek Nyírbátorba a sárkány fürdőbe...a hölgyet szívesen megmasszírozom...a víz alatt is
(Ez egy válasz DavidDzseni üzenetére (tegnap 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Vásárosnamény Szilva Fürdőbe jár valaki innen?
Sziasztok!
Par vagy hölgy van itt aki pasit keres?
Par vagy hölgy van itt aki pasit keres?
Van olyan pasi akinek MA kell a szűzességem?
Sziasztok! Párt keresnék… akár csak nézném őket de igény esetén kényeztetnem masszíroznám a hölgyet a párja előtt esetleg vele együtt! Diszkrét megbízható ffiként!!
Megismerkednék olyan fiúval,úrral akinek barátnője,felesége nem szeret vagy nem tud jól szopni,szeretnélek orálisan élvezésig szopni,izgatn akkor ameddig csak akarod,ha kisebb vagy túl nagy a méreted és ez okozott gondot,akkor irj nekem és igérem nem fogsz csalódni,csak ülsz a fotelomban és én kényeztetlek finoman hosszan,közben szexfilmet is nézhetsz!Nem várok viszonzást,lehetsz teljesen kezdő is e téren!Pestmegyei vékony igényes ápolt biszex fiú vagyok,irhatsz bárhonnanHelyem van!
Sziasztok. Ma este nő vagy pár találkozna? Van autom utazni tudok. Komoly szándékaim vannak.
Sziasztok. Esetleg ma vagy a napokban valaki valamit csináni? Ápolt, diszkrét passzív srác vagyok. Szopni szeretnék. Írjatok
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére lehugyozna. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Hello. Fehérgyarmat,Mátészalka környéki hölgy van itt ma találkozóra?
Irj privit
Irj privit
Sziasztok Debrecen Ben keresünk párommal párt esetleg pasit.

vazelinator

epson90
Eufrat