Kedden délben bi vagy meleg férfi Debrecenben - hely kellene.
Vállalkozó szellemű csajokat keresnék, közös videókat gyártani
Ha magadra ismertél irj

Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Nemsokára indulok Debrecenbe. Estére keresek hölgyet, biszex párt, pasik szexelni!
Sziasztok! Nyiregyen keresek pasit aki megszoptat.
Sziasztok
Ápolt igényes pasiként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal
Ápolt igényes pasiként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal

Sziasztok!
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású párokat, lányokat, fiúkat. Igényes, kultúrált helyünk van, de utazni is tudunk.
Adatlapunkon leírtak alapján keresünk hozzánk hasonló, nyitott gondolkodású párokat, lányokat, fiúkat. Igényes, kultúrált helyünk van, de utazni is tudunk.
Van itt pár szabolcsbòl aki pasit keres?
Kik vannak itt Debrecen környékéről?
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Estére megyek Debrecenbe. Szexpartnert keresek minden jóra. Hölgyek, pasik, bipár?
Ma egy pár aki csatlakozna hozzánk?Napozás nudizás,szex,hűsölés a medencében.Heves megye
Campus után esetleg?
(Ez egy válasz ExtrémVágyakDB üzenetére (tegnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:27

Sziasztok! Baráti társaság a Campuson akik a csinos hölgy tagot kezelésbe vennék? Üzenetben írjatok telefonos elérhetőséget ha legalább hárman vagytok! Csak komoly jelentkező írjon!
Ma délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

Sziasztok Gábor vagyok 41 éves szívesen találkoznék ma este veletek
(Ez egy válasz ExtrémVágyakDB üzenetére (tegnap 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:27

Sziasztok! Baráti társaság a Campuson akik a csinos hölgy tagot kezelésbe vennék? Üzenetben írjatok telefonos elérhetőséget ha legalább hárman vagytok! Csak komoly jelentkező írjon!
Sziasztok ma estére keresek hölgyeket vagy párokhoz csatlakoznék Nyíregyháza mellett lakom utazni tudok
Sziasztok, aki ma Cserkén a tusolóban mellettem verte a farkát nyugodtan írhat itt!
Orosi tòra megy ki valaki?
Sziasztok 00:30utan tali debrecenben valaki fiatal srac vagyok mindenre nyitott