Sziasztok szívesen ismerkednek párral, vastag intimmel rendelkező normális pasi vagyok. Miskolc Sárospatak környékről.
Sziasztok, holnap reggelre keresek pasit akit szophatok 6-7óra között valahol debrecenbe én kocsival leszek írj ha érdekel!!
Sziasztok holnapi nap szolnok környékén pár vagy hölgy?
Holnap délelőttre keresek alkalmi kalandra hölgyet Nyíradony környékén. Diszkréció fontos!
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Sziasztok
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
hétköznap reggel vagy késő délutáni órákban nyiregyi állomás és környékén szopnék, helyem nincs, ha neked van, vagy autó az megfelel.
Szabolcsból keresünk érett izgató bi hölgyet illetve párt ahol a hölgy bi affinitással rendelkezik!!@
Ugysem kapsz választ..
(Ez egy válasz Azumi1980 üzenetére (tegnap 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok, holnap reggelre keresek pasit akit szophatok 6-7óra között valahol debrecenbe én kocsival leszek írj ha érdekel!!
Sziasztok fogadnék akár ma este is Szarvason igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Sziasztok fogadnék akár ma este is Szarvason igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Sziasztok, Szolnokon keresnék lányt / párt
Orosin bármi élet?
Üdv! Mai napra masszőrt keresek!
Mátészalka kocsord fehérgyarmat környékén keresek hölgyet ma délelőtt alkalmi kalandra
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Ma esetleg hölgy vagy pár ebéd után akik kalandoznának egy pasival, Debrecenben és környékén?
Írtam privátba!
(Ez egy válasz Csakencsabi üzenetére (2025. 10. 01. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 01. szerda 23:36

Olyan pasit keresünk harmadiknak feleség örömére
Aki személyesen találkoza is előtte.
Szabolcs/ Hajdú Bihar
Utazni is tudunk.
És lehetőleg hosszú távra keresnénk.
Szabolcs/ Hajdú Bihar
Utazni is tudunk.
És lehetőleg hosszú távra keresnénk.
Olyan pasit keresünk harmadiknak feleség örömére