Sziasztok ma dél körül indulnék a négyesen Budapestről Túrkevére, útközben szívesen kalandoznék.
Nyírbator környékén keresek párt, hölgyet, akit lehet kukkolni, a hölgyet masszírozni, simogatni, kényeztetni. Akár nálam is.
Szívesen találkoznék veletek!
(Ez egy válasz csapocsaba üzenetére (tegnap 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:25

keresunk 60 feletti pasit vagy csajt akik biszexek a párom 45 én 53 éves vagyok extrém dolgok is ok tobbi privátba
Sziasztok!
Peti vagyok bi pasi ismerkednék helyem van, de utazok is nyiregyen élek. irjatok privire
Peti vagyok bi pasi ismerkednék helyem van, de utazok is nyiregyen élek. irjatok privire
Párok játékszere lennék rendszeresen. Idős párok jelentkezését is várom. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok. Kit dughatok meg autoban?
Sziasztok. Passziv ápolt srác vagyok. Szívesen szopnék ma Debrecenbe valahol. Remélem ír végre valaki és mer is találkozni
Hetero 32 éves férfi nőt keres Debrecenben:
Értelmes, igényes, kellő humorral rendelkező férfi vagyok, aki barátságot keres extrákkal – kötöttségek nélkül.
Nem keresek drámát, csak egy nőt, akivel újra és újra jó együtt lenni – kikapcsolódni a hétköznapokból.
Olyan alkalmi vagy rendszeres partnert keresek, akivel diszkréten, kellemesen tölthetjük el az időt – délutánonként vagy esténként.
Nem gond, ha kapcsolatban vagy, a teljes diszkrécióm garantált.
Van helyem, időm, kedvem – ha benned is megvan az őszinte nyitottság, szívesen ismerkedem.
Pár sor egyeztetés után legalább egy testalkatfotót váltanánk, aztán mehet a találkozó.
Az ápoltság, intelligencia és igényesség számomra alap.
Értelmes, igényes, kellő humorral rendelkező férfi vagyok, aki barátságot keres extrákkal – kötöttségek nélkül.
Nem keresek drámát, csak egy nőt, akivel újra és újra jó együtt lenni – kikapcsolódni a hétköznapokból.
Olyan alkalmi vagy rendszeres partnert keresek, akivel diszkréten, kellemesen tölthetjük el az időt – délutánonként vagy esténként.
Van helyem, időm, kedvem – ha benned is megvan az őszinte nyitottság, szívesen ismerkedem.
Pár sor egyeztetés után legalább egy testalkatfotót váltanánk, aztán mehet a találkozó.
Valaki kemecsen raer? Szabolcs megye
Sportos, bi passzív férfivel ismerkedne jnsz megyei pasi.
Sziasztok
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal. Imádok puncit, popsit nyalni. Minden jóban benne vagyok. Csak akkor írjál, ha el is mersz jönni a személyes találkozóra. Hely van Nyíregyházán
Hetero 32 éves férfi nőt keres Debrecenben:
Hajdúszoboszlón nem cumiztatna valaki mostanában?
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
keresunk 60 feletti pasit vagy csajt akik biszexek a párom 45 én 53 éves vagyok extrém dolgok is ok tobbi privátba
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (köszi, ha elolvasod)
Szép napot.
Jászberény környékén párokhoz csatlakoznék..
Írjatok nyugodtan,priviben mindent megbeszélünk.
Jászberény környékén párokhoz csatlakoznék..
Írjatok nyugodtan,priviben mindent megbeszélünk.
Debrecenben valaki ma napkozben?
sziasztok 40 pár vagyunk ma berettyóújfaluban a stradon leszünk lányal vagy párral ismerkednénk[#wave
Napközbeni szabadidővel rendelkező, elhanyagolt hölgyet vagy párt keresek hosszabb távra, rendszeres kapcsolatra, mindenre nyitottan, szexre és egyéb programokra.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.
Én intelligens, ápolt, diszkrét, fiatalos pasi vagyok. Hajdú, Szabolcs, Borsod, Heves megyéből. Utazni tudok.