Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok a napokban tiszafüreden?

Hölgy,pasi,pár....Eger,Tiszafüred,Gyöngyös??
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv
Masszázs (Yoni és frissítő masszázs)
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a Hölggyel!
Üdv

Nyíradony és könyékén hölgy mostanában egy kis kaland? Diszkréció fontos!!
Péntek estére 50-es aktív biszex pasiként Nyíregyházán keresek pasit vagy kifejezetten idős hölgyet.
holgy vagy bi parral ismerkednek, 36 eves sportos apolt
Aktív pasiként keresem bi pár társaságát. Hajdú és Szabolcs megyében.
Passzív pasik is jelentkezhetnek, ha szopni szeretnének.
Intim méret, 18/5
Passzív pasik is jelentkezhetnek, ha szopni szeretnének.
Intim méret, 18/5
Sziasztok! Nyiregyi 49 éves férfi ismerkedne magányos hölgyel aki nyitott egy titkos akár tartós kalandra! Írj rám ha van kedved
Hölgy, pár,pasi Eger,Tiszafüred,Gyöngyös környéke...?
Sziasztok! Ma (csütörtökön) szívesen masztiznék Debrecenbe nálam fiatalabb fiúval vagy párral
Sziasztok. Péntek délután kanos pasit keresek az orosi tóval szemben.
Orosin vkik privi

Debrecenben keresek hölgyet. Nem dohányzó független srác vagyok 32 éves srác vagyok. Diszkréció adott a részemről, saját hellyel rendelkezek. Alkalmiba is benne vagyok de lehetőleg hosszabb távra keresek
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz, egyedülálló, vagy elhanyagolt feleségekhez
F

F
Hölgy,pasi,pár...Tiszafüred,Eger környéke!
Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőrt , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégem, így minden adott...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
voltam itt is ott is sehol senki.... ha valaki még megy ma írja hogy mikor és mire és hol, persze priviben
Kállósemjén környékén valaki?