Hölgyet keresünk párosunkhoz hosszútávra. Tudjuk hogy nem könnyű de hátha. Normál testalkatúak vagyunk némi tapasztalattal.CSAK HÖLGYEK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK.
Valaki orosi út kaland?
Anyagiaktol mentesen persze!
Sziasztok! Várok olyan hölgyet vagy párt aki szeretne egy masszázst a testének egy Nyiregyi 49 éves férfitól várom levélben válaszotokat
Sziasztok, régi vágyam egy nőt partyban dugni, legalább még egy sráccal ha valaki ismer ilyen nőt vagy esetleg benne lenne egy rosszlánynál egy ilyen kalandban az szóljon. Hátha összejön!
Sziasztok,ma délelőtt Debrecenbe valaki?
Sziasztok lesz valaki augusztus 8-9 Hajdúszoboszlón a kamionos találkozón?

Sziasztok! Ma Nyíregyházán szopatnék!
31 éves vagyok, sportos testalkattal, nagy… fantáziával (meg mással is, de azt nem spoilerezem)
Nem vagyok szuperhős, de elég jól bánok a testtel – főleg, ha nem csak az enyémről van szó. Olyan nőt vagy párt keresek, akikkel lehet nevetni, izzani, kísérletezni, és néha elveszni az élvezetben úgy, hogy a világ is megszűnik körülöttünk. Ha szereted a forró helyzeteket, de nem veszed magad túl komolyan, akkor garantáltan nem fogsz unatkozni velem. És ha kérdeznéd: igen, bírom szusszal.
Nem vagyok szuperhős, de elég jól bánok a testtel – főleg, ha nem csak az enyémről van szó. Olyan nőt vagy párt keresek, akikkel lehet nevetni, izzani, kísérletezni, és néha elveszni az élvezetben úgy, hogy a világ is megszűnik körülöttünk. Ha szereted a forró helyzeteket, de nem veszed magad túl komolyan, akkor garantáltan nem fogsz unatkozni velem. És ha kérdeznéd: igen, bírom szusszal.
Keresek kizárólag hellyel rendelkező masszőrt , cserébe barmilyen haz koruli munka es szakmunka. Pld ház- lakás felújítás is.... minden csak egyeztetés megbeszélés kérdése. Azért írtam hogy bármilyen munka belefér, mivel van generál kivitelező cégünk...... Szszb megye! Priviben kerdezz batran .Műszaki dolgok is, Megkereséseket privátban
Nyiregyen valaki a számba engedné? Kis méret előnybe!
Sziasztok. Ma Nyíregyházán szopatnèk
Sziasztok, újfehértón és közelében ma valaki?? Szopnék szivesen!!!
Azért néha bejön, nyilván random nehezebb, de péntek szombat vasárnap du- este azért biztosan szokott lenni mozgolódás
(Ez egy válasz Imike007 üzenetére (2025. 07. 30. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Pedig arra cickóra biztos lenne jelntkező
(Ez egy válasz Imike007 üzenetére (2025. 07. 30. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyet keresek sexre!
Szolnok környékén csajszi vagy pàr ? Tök jól esne ha valaki.valami.izgalmas helyen ... leszívna

Debrecenbe keresek hölgyet alkalmi / hossszú távú szexkapcsolatra. Hellyel rendelkezem. Diszkrét ápolt pasi vagyok.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.