Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok
Hölgyek - párok ? Kinek van kedve ismerkedni ?
Hölgyek - párok ? Kinek van kedve ismerkedni ?

Hajdúsámson-Nyíradony környékén valaki? Diszkréció fontos!
Debrecen autos kaland házaspárok vagyunk abszulut Hetero varjuk aki komolyan gondolja fél órát vagy egy órát diszkrecio adott
Kállósemlyén Nagykálló esetleg balkányban hölgy egy óra mulva kb?
Ötvenes, sportos, jóképű férfi vagyok és olyan férfit élveztetnék, akár egyoldalúan is, aki talán még sohasem volt férfival, esetleg nem is akar lenni, de kíváncsi arra, hogy milyen az az érzés, amikor egy férfi szerez neki örömet....lassan, elnyújtva és tökéletesen...
Nem érdekes sem a kor, sem a kinézet, legyen nagy vágya, hogy ki akarja ezt próbálni, ez már fél siker.
Normális, heteroszexuális férfit keresek, aki meg akarja tudni, milyen ez a dolog, ez rejtett vágya, amit a felesége és mindenki előtt titkol, vagy olyan, aki nagyon gátlásos és félénk a kudarcai miatt, vagy impotens tünetei vannak..
Viszonzás egyáltalán nem kell, a lényeg az élveztetésen van, persze igény esetén sok minden szóba jöhet.
Intelligencia alap, a "gyere, verjük ki együtt" stílus nem érdekel, a holnap találkozni akaró sem.
Nagyon fontos,. hogy legyen helyed és ez a hely Borsodtól, Hevestől ne legyen messze, de pl. Budapest is megfelelő.
[bLegyen helyed, légy kezdő ezen a téren és ne légy meleg!!![/b]
Házaspárok is érdekelnek, főleg az idősebb korosztályból, ha a feleség szívesen nézné, hogy mi történik a férje és egy másik férfi közt, vagy hármasban...
...csak bátran
Nem érdekes sem a kor, sem a kinézet, legyen nagy vágya, hogy ki akarja ezt próbálni, ez már fél siker.
Normális, heteroszexuális férfit keresek, aki meg akarja tudni, milyen ez a dolog, ez rejtett vágya, amit a felesége és mindenki előtt titkol, vagy olyan, aki nagyon gátlásos és félénk a kudarcai miatt, vagy impotens tünetei vannak..
Viszonzás egyáltalán nem kell, a lényeg az élveztetésen van, persze igény esetén sok minden szóba jöhet.
Intelligencia alap, a "gyere, verjük ki együtt" stílus nem érdekel, a holnap találkozni akaró sem.
Nagyon fontos,. hogy legyen helyed és ez a hely Borsodtól, Hevestől ne legyen messze, de pl. Budapest is megfelelő.
[bLegyen helyed, légy kezdő ezen a téren és ne légy meleg!!![/b]
Házaspárok is érdekelnek, főleg az idősebb korosztályból, ha a feleség szívesen nézné, hogy mi történik a férje és egy másik férfi közt, vagy hármasban...
...csak bátran
Hátha mégis van olyan fiatal lány, aki - pl. szerepjátékot játszva - szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit ez a férfi - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon, nagy tapasztalatból adódó szakértelemmel kielégítene...úgy, ahogy a fiatalabbak nem tudhatják..
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor... smile
Teljes élvezet, teljes titokban.
Légy intelligens, kíváncsi, őszinte és nyílt, de ugyanakkor diszkrét...
Ne légy rutinos, légy kezdő és kíváncsi, nem fogod megbánni.
Teljes élvezet, teljes titokban, aztán elfelejtjük egymást... vagy ha nem összejövünk még párszor... smile
Teljes élvezet, teljes titokban.
Mátészalkán keresek hölgyet aki segítene egy fiatal srácon.
futár vagyok így mozogni tudok. Diszkréció fontos!!

Ha szolnok vagy szolnok környékén élesz ... fiatal vagy középkorú csajszi vagy de szeretsz szopni írj 3 hétig otthon vagyok jol esne ha sokszor leszívnàl , akár szabadban akár valami jó helyen írj csak csajok de ha pàr vagytok es a hölgytagnak lenne kedve

Szeretek felöltözött nők előtt meztelenre vetkőzni. Kíváncsi nőknek vetkőznék Debrecenben vagy környékén.
Sziasztok!Szombaton délelőttő Bi hölgytagú pár aki csatlakozna hármasunkhoz 50 év alatt?Napozunk nudizunk,szexelünk hűsölünk a medencében
hellyel rendelkező hetero párt férfit keresünk
Hajdúszoboszló Debrecen vonalon cumiznék masztiznék kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok.Mi egy kövér pár vagyunk.Ismerkednènk Debreceni hellyel rendelkező fogadni tudó pasival, pasikal.Bi nővel.Sexualis életünk színesítette.
Szeptember 4 Debrecenben leszünk délutáni taliba benne lenènk.
Szeptember 4 Debrecenben leszünk délutáni taliba benne lenènk.
Diszkrét, ápolt hölgyet keresek tartalmas kapcsolatra – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében
30 éves, igényes, kék szemű, rövid hajú, 178 cm magas férfi vagyok. Kizárólag Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében keresek ápolt, intelligens, megbízható hölgyet egy kölcsönös szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolat céljából.
A hétköznapokban nyugodt, tisztelettudó embernek tartanak, aki értékeli az őszinteséget, a figyelmességet, és a diszkréciót – amit természetesen én is maximálisan garantálok.
Ha te is hasonló kapcsolatra vágysz, és fontos számodra az őszinte, bizalmon alapuló kapcsolat írj üzenetet.
30 éves, igényes, kék szemű, rövid hajú, 178 cm magas férfi vagyok. Kizárólag Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében keresek ápolt, intelligens, megbízható hölgyet egy kölcsönös szimpátián alapuló, diszkrét kapcsolat céljából.
A hétköznapokban nyugodt, tisztelettudó embernek tartanak, aki értékeli az őszinteséget, a figyelmességet, és a diszkréciót – amit természetesen én is maximálisan garantálok.
Ha te is hasonló kapcsolatra vágysz, és fontos számodra az őszinte, bizalmon alapuló kapcsolat írj üzenetet.
Még aktuális… pár, vagy hölgy. Ma,vagy holnap. Napközben, este, vagy éjszaka… Szívesen kapcsolodnék egy felejthetetlen közös erotikus élmény reményében… de, ha csak egy finom masszázsra vágynál, akkor is írj, írjatok bátran…
Hölgye keresek találkozásra sex lehet!!!
2025.07.19.-e délután Hajdúszoboszlón, a strandon sétálgatva egy pár ragadta meg a figyelmemet a hajó melletti nagy medence környékén, olyan 16:30–17:00 között.
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"
Elsőként a hölgy tűnt fel – piros fürdőruha volt rajta, aminek fehér pántja és pereme volt, a csuklóján mintha fehérszíjas karóra lett volna. Fekete papucs, egy hatalmas púderrózsaszín válltáska, és napszemüveg – fehér keret, fekete lencse. A hajszíne szőkésbarnás volt, és ha nem csal az érzésem, mintha hosszabban összeakadt volna a tekintetünk… Bár a napszemüveg miatt ez nem biztos, de abban a pillanatban körülöttem nem igazán volt más, így talán mégsem csak képzelődtem.
A pár férfi tagja piros fürdőnadrágot viselt, sötétszürke (talán gumis) klumpában. Láthatóan jól érezték magukat együtt.
Nem szeretnék tolakodó lenni, de valamiért ez a rövid kis jelenet nem hagy nyugodni – egy kellemes kis pillanat volt, amit most ide leírok, hátha… Hátha az élet néha visszamosolyog, és az emlék másban is megmaradt.
Ha esetleg magatokra ismertek, örülnék egy visszajelzésnek, akár csak annyinak is, hogy "nem képzelted"

holnapi nap,07.23-án este nőt szopatnék,esetleg házaspárhoz csatlakoznék heteró alapon, szabolcs megye, nyiregy-újfehértó környéke,. . priviben irj,vagy irjatok,..