Sziasztok! Szívesen mennék. Írjatok privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 21. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 21. hétfő 07:59
Törölt felhasználó (4655685)

Most szombatra keresünk partnert, partnereket. Helyünk van.
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek beszélgetni, flörtölni, aki párkapcsolatban él, de sokat van a párja távol, pl.külföldön dolgozik. Emiatt rendszeresen él ugyan izgalmakat, de egyedül teszi és ezt szeretné ezt feldobni. Nem feltétlenül személyes találkozásokra gondoltam, de ez sem kizárt idővel. Én egy sportos ötvenes vagyok. Nyíregyháza-Debrecen-Tiszaújváros és környéke, a virtuális izgalmaknál viszont nem lényeges a távolság.
Sziasztok! Nyíregyházi hellyel rendelkező aktív vagy uni pasi van?
Ma délelött a környékemen ráérek aktív vagyok.
Adatlapom nem titkos, megtekintése után, várom a leveleket.
Adatlapom nem titkos, megtekintése után, várom a leveleket.

de csak szőrmentes, kigyúrt, izmos pasik ...

Törölt felhasználó (4655685)

Szia, ne menj Pestre Debrecenbe rendezünk egy mini swingert

Szia, ne menj Pestre Debrecenbe rendezünk egy mini swingert
(Ez egy válasz NiceCouple99 üzenetére (2022. 02. 20. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 20. vasárnap 20:05

Valakinek vagy valakiknek kedve jövő hét szombaton egy Pesti swinger látogstáshoz? Szivesen elviszlek…

Most szombatra keresünk partnert, partnereket. Helyünk van.
Adatlapunkon leírtak alapján keressük partnereinket. Helyünk van, de normális távolságon belül utazni is tudunk.
Sziasztok Tiszafüreden egyedül vagyok és meztelenül ki látogatna meg,nemsokára farok szőrtelenítés lesz akár segíthetne is valaki
Nyiregyhazi párt vagy csinos nőt keresem!
.potens igényes 196cm pasi
.potens igényes 196cm pasi
Valakinek vagy valakiknek kedve jövő hét szombaton egy Pesti swinger látogstáshoz? Szivesen elviszlek…

Szabolcsi csaj van ?
Írj!
Írj!
Békés megye valaki?
Szabolcsi, hajdusági pár van aki ma ráér helyem van, de utazok is
Sziasztok! Ha telt molett nőnek érzed magad és igazán hiányos az életed irj ràm ha nyitol egy titkos viszonyra, légy Szabolcs és környéki
Vállalkozoként keresek diszkrét párt szabadidő kellemes eltöltéséhez.
Szép napot Mindenkinek! Szexi Hölgytagú, kellően exhibicionista, autós N/F PÁR-t keresnék ma napközben/este/éjjel, Szolnokon vagy akár, ha csak Szolnok környékét épp útbaejtitek... Olyan Párt keresnék, ahol megengednék, hogy a) kényeztessem a Hölgyet a Párja előtt, bármilyen, Általatok preferált módon/feltétellel b) akár csak végignézhetlek Titeket szex közben! Ápolt, intelligens, igényes, magas, erős testalkatú, jóképű, jó méretű Férfiként...
Sziasztok. Tiszaújváros és környékén keresnék ma vagy holnap délelőtt párt vagy lányt

Nyiregyháza Debrecen vonalon,hölgyet látogatnék most!
Sziasztok Szolnok vagy környékén nő vagy lány aki pasit keres? Varom a leveleket