Sziasztok, igényes pár hazibaratja lennék hosszabb távon.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Szia ha telt molett nőnek érzed magad irj rám Szabolcs és környéke! Titkos kapcsolat
Sziasztok!Olyan párt keresek mai nap a Tisza tónál ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte szop a párja egy méretes farkat.Textiles termál fürdőzéssel,kajálással egybe kötve Poroszlón.
Sziasztok!
Ma pár aki ráér szabolcs hajdú megye?
hely ok zs
Ma pár aki ráér szabolcs hajdú megye?
hely ok zs
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni
Hely van Nyíregyházán.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is jön a megbeszélt találkozóra
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Szeretek puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Szeretek puncit nyalni.
Debrecen és környéke valaki ma most ?
Női tagot keresünk hármasra ma este debrecenben , bi nő és pasi mellé , hely van
Sziasztok! Debrecen és környékén szeretnék ismerkedni párokkal. Független értelmiségi férfi vagyok. Saját lakással rendelkezem, így nem okoz gondot a találka hely. Autóval rendelkezem, mobil vagyok a találkozáshoz!
Képeket nem kérek és nem küldök óvatosságból, ellenben szívesen találkozom egy nyilvános helyen. Akár ma du., este is már.
Képeket nem kérek és nem küldök óvatosságból, ellenben szívesen találkozom egy nyilvános helyen. Akár ma du., este is már.
Sziasztok! Estére párt fogadnék de menni is tudok! Diszkrét, igényes ffi!!
Sziasztok! Szombaton (04.23) Bogácson leszünk,bulizunk. Párral szívesen ismerkedünk! Csak párral! Egyedülálló pasit, semmilyen formában nem keresünk! Írjatok,privát üzit(ne ide)! További szép napot mindenkinek! N&K
Igényes bi pasi ismerkedne.
.
.
Lányok, párok!
Hétvégén egy kis kaland esetleg? Utazni és fogadni is tudok.
Hétvégén egy kis kaland esetleg? Utazni és fogadni is tudok.

hétvégére keresünk hellyel rendekezö hetero férfit vagy párt esetleg buliba csatlakoznánk
Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket párok és férfiak személyében. Hosszú távú kapcsolatra törekszünk, így előny ha a közelünkben van a lakóhelyed.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket párok és férfiak személyében. Hosszú távú kapcsolatra törekszünk, így előny ha a közelünkben van a lakóhelyed.
Ma este szopatnék debrecenbe. Hely szükséges.
Ma este dugni szerető aktív pasi Nyíregyházáról? Akár kezdő vagy kiváncsi hetero is érdekel!
Ma éjszakára szállást keresek Tiszafüreden bi. nöirucis pasi vagyok
Ez elgondolkodtató,én azt hittem mindenki más sikeres rajtam kívül pláne ha nő vagy pár a másik fél.Én is rengeteg levelet kiküldtem a hozzám közeliekhez a nagyon távoliakról nem tudok nyilatkozni de xy kilométeres körzetben itt meg más oldalon is írtam már párokra vagy egyedülálló nőre de nagyon ritkán kapni választ vagy megy a kamuzás,nagy ritkán hitegetés de inkább a nem válaszolás.Pedig normális ember vagyok és nem kamus,de úgy néz ki a mai világban ez nem nyerő hanem rossz tulajdonság.A szomorú aki nagyon akarja annak nem jön össze semmi :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 19. kedd 19:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 19. kedd 19:28
Törölt felhasználó (4565742)

Sziasztok. Ma kB 8-10 hapsira rairtunk. Szerintetek mennyi válaszolt???Röhej ez az egész.
Sziasztok! Debrecen és környékén szeretnék ismerkedni párokkal. Független értelmiségi férfi vagyok. Saját lakással rendelkezem, így nem okoz gondot a találka hely. Autóval rendelkezem, mobil vagyok a találkozáshoz!