Sziasztok! Közeledik a klímás szezon, ha aktuális lenne Szolnok és környékén számodra (hölgy vagy pár számára) klímatisztítás, keress nyugodtan.
Független karcsú hölgyet keresek!
Sziasztok! Ma este Berettyóújfalu ban lenne nő aki kalandozni? 45 éves normális szenvedélyes férfi vagyok!
Sziasztok olyan pasik vannak-e itt akit izgatna ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Debrecen környékén keresek pasit, vagy párt, aki bevezetne biszex dolgokba!(orál, kézimunka). Én 39 éves, vékony testalkatú vagyok!
Sziasztok! Szolnokon, illetve annak közelében keresek partnert, partnereket a hétvégén.
Elsősorban hetero vagy kezdő bi férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Adatlapot kérlek olvasd el. Heves megye és környéke.
Sziasztok! Ma délután vagy este hölgyet kényeztetnék esetleg párhoz is szívesen csatlakozom! Nyíregyháza és Debrecen környékén utaznom nem probléma!
Sziasztok. Május 6-7 Debrecenbe leszünk. Keresünk egy 35-42 év közötti nagyméretű pasit hármas szexre. Csak az írjon aki el is jön!!! Részletek az adatlapon.
Sziasztok! Holnap (05.05) estére keresem hölgyek, párok társaságát Karcag és környékén. Privát üzenetet várok!
(Ez egy válasz mondi27 üzenetére (2022. 05. 04. szerda 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 04. szerda 09:38

Sziasztok! Holnap (05.04) estére keresem hölgyek, párok társaságát Karcag és környékén. Privát üzenetet várok.
Sziasztok! Holnap (05.04) estére keresem hölgyek, párok társaságát Karcag és környékén. Privát üzenetet várok.
Sziasztok! Valaki ma kora délután HAJDÚNÁNÁSon egy kis hancúr? (Hely szükséges)
Telt , vagy nagyon molett nőt , vagy ilyen hölgytagú párt keresem
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Debrecen buszvégen ma reggel fél nyolc- fél kilencig szopnék Wc be
Telt , vagy nagyon molett nőt , vagy ilyen hölgytagú párt keresem
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Swingerklub látogatásra keresnék hölgyet vagy párt akihez csatlakozhatnék. Részleteket privát üzenetben megbeszéljük.
M44 Cserkei pihenőben valakit leszopnék

Hajdúszoboszló környékén párhoz csatlakoznék!

Hello! Tisztelettudó 37 éves férfi csatlakozna 3-ra a nő örömére. Utazni tudok! Merek találkozni is! Belső üzenetben írj!
Sziasztok!Ma estére keresek diszkrét,normális mindkét félről biszex párt,bpasit érzéki szexre.....!!
Hajdú-Bihar