Sziasztok olyan pasik vannak-e itt akit izgatna ha elotte dugjak meg a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Ma este Berettyóújfalu ban lenne nő aki kalandozni? 45 éves normális szenvedélyes férfi vagyok!
Független karcsú hölgyet keresek!
Sziasztok! Közeledik a klímás szezon, ha aktuális lenne Szolnok és környékén számodra (hölgy vagy pár számára) klímatisztítás, keress nyugodtan.
Debrecenben szopnék , szopatnék vékony srácokat , bárhol

Sziasztok!
Hétvégén Debrecen mellett pihenünk, ismerkednénk párral vagy jó képű pasival.
Fogadni tudunk
Hétvégén Debrecen mellett pihenünk, ismerkednénk párral vagy jó képű pasival.
Fogadni tudunk

196cm magas igényes sportos teljesen szőrtelen pasi ismerkedne,
Nővel , párral, vagy igényes bi aktiv pasival.
Nővel , párral, vagy igényes bi aktiv pasival.
Ma délután 14-16 között a Vekerin valaki??? Ha jössz, itt írj.
Hajdúszoboszló környèkèn párhoz csatlakoznek!

Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok! Mai nap (05.05.) Valakinek kedve egy kis huncutsaghoz? Hely szükséges!
Nyiregyházi kaland ma valaki?
Szia egy laza kalandba benne lennék.
(Ez egy válasz NiceCouple99 üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Benne lennék egy jó kis kalandozásba!
(Ez egy válasz NiceCouple99 üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! 05.07.(szombat)Bogácson leszünk,ott bulizunk. Csak párral ismerkednénk! Olvass adatlapot, bemutatkozást! Ha felkeltettük érdeklődéseteket,írjatok privát üzit(ne ide) N&K
Ma valaki Szabolcs megyében?
Ma estefelé lenne nyíregyházi aktív pasi?
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres hétvégén a Tisza tónál,Poroszló,Sarud ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják szopatják a párját.főként autóban,szabadban.
Sziasztok írtam privatban
Sziasztok! Ma este Berettyóújfalu ban lenne nő aki kalandozna? 45 éves normális szenvedélyes férfi vagyok!