(Ez egy válasz Feleségcsere2022 üzenetére (2022. 05. 06. péntek 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 00:53

Keressük azt a bevállalós, igényes, csinos hölgy tagú párt, akik benne lennének egy párcserében úgy, hogy viszem a párom hozzád és elhozom cserébe a te párod egy éjszakára. Részleteket megbeszéljük. Közeli párok előnyben. Utazni tudunk, de akkor a hölgyet bérelt lakásba viszem majd, ….
Sziasztok! Ma este szívesen venném párok, lányok társaságát! Ti kitaláljátok a programot, én alkalmazkodom s megvalósítjuk! Legyen az messzebb, bármennyire őrült is, én benne vagyok

Szivesen taliznék valakivel
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony aranyos srác vagyok.

Sziasztok. Este debrecenben valaki? Jofej, macis srac vagyok
Sziasztok! Kedves közvetlen párok és hölgyek ismeretségét keresem!
Holnap nakpözben párt kukkolnék Debrecen Nagyerdőn

Bisex lányt, vagy bisex női tagú párt keresünk. Szimpátia esetén szombat este nálunk! Csak fogadni tudunk. Több infó privátban. Puszi
Sziasztok! Mi normális kicsit teltebb ápolt 30 éves pár vagyunk! És keresnénk egy bi fiút minden ott van az adatlapon ! Akinek van kedve ma este talizni Debrecenben az írjon Viber számot fogunk kérni és oda majd képet is ha nincsen vagy nem szeretnél képet küldeni vagy nem érsz rá ma este ne írj ! Szép napot !

Törölt felhasználó (767668)

Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Sziasztok.
Csatlakoznék egy helyes,kedves párhoz.
Csatlakoznék egy helyes,kedves párhoz.
Ma valaki Szabolcs megyében?
Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Sziasztok ki jön velem a hétvégén bicajozni a tiszató körül útközben bármiben benne vagyok
Nyiregyen ma reggel 10h ig igényes nőt, vagy nagyméretű pasit keresek.
Keressük azt a bevállalós, igényes, csinos hölgy tagú párt, akik benne lennének egy párcserében úgy, hogy viszem a párom hozzád és elhozom cserébe a te párod egy éjszakára. Részleteket megbeszéljük. Közeli párok előnyben. Utazni tudunk, de akkor a hölgyet bérelt lakásba viszem majd, ….
Bisex lányt, vagy bisex női tagú párt keresünk. Szimpátia esetén szombat este nálunk! Csak fogadni tudunk. Több infó privátban. Puszi
Sziasztok! Ma este Berettyóújfalu ban lenne nő aki kalandozna? 45 éves normális szenvedélyes férfi vagyok!
Sziasztok írtam privatban
(Ez egy válasz NiceCouple99 üzenetére (2022. 05. 05. csütörtök 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres hétvégén a Tisza tónál,Poroszló,Sarud ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják szopatják a párját.főként autóban,szabadban.