Hölgyet kényeztetnék!
Sziasztok.
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma este/éjszaka találkozni Velem Szabolcs,Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Lenne kedve Hölgynek vagy Párnak ma este/éjszaka találkozni Velem Szabolcs,Hajdú vagy Borsod megyében? A főbb adatok és pár kép megtalálható rólam a társkereső adatlapomon,de privátban minden kérdésre szívesen válaszolok.
Mindenkinek sikeres keresést!
Szabolcs,hajdúsági pár ma ki ráér?
Szép napot Mindenkinek! Ma napközben, vagy este/éjjel... esetleg holnapi nap folyamán, napközben... Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy a) akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... b) bármilyen, Általatok kívánt módon, kényeztethetném a Hölgyet, a Párja jelenlétében, ill. közreműködésével... Ápolt, intelligens, igényes, jó méretű Férfiként keresek... Nem vagyok értetlen, tolakodó... csak amit Ti szeretnétek/megengedtek...
Sziasztok ma este szívesen fogadnánk szimpatikus párt.
Sziasztok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Ma estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hello! Tisztelettudó 37 éves férfi csatlakozna 3-ra a nő örömére. Utazni tudok! Merek találkozni is! Belső üzenetben írj!
Hétköznap reggeli vagy esti órákban Nyíregyházán vagyok elérhető, autóban vagy félre eső helyen szopnék, írjon akinek lenne hozzá kedve.
Valaki a Vekerin vagy a Famcsikán van kinn??
Sziasztok ma estére keresnénk egy normális bi fiút vagy párt Debrecenben helyünk van ha van kedved és időd írj ! Nem levelezgetni szeretnénk !
sziasztok dugas közben nyalnek erre nyitott párral ismerkednek ! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok
Szeretnék találni egy olyan párt akiket izgalomba hoz egy plusz férfi közeledése,bevonása intim életükbe.
Jól szituált ,türelmes ,önmagára is igényes 40es férfi vagyok.
Minden megoldás érdekes lehet a számomra.
Szép napot ,,,
Szeretnék találni egy olyan párt akiket izgalomba hoz egy plusz férfi közeledése,bevonása intim életükbe.
Jól szituált ,türelmes ,önmagára is igényes 40es férfi vagyok.
Minden megoldás érdekes lehet a számomra.
Szép napot ,,,
Sziasztok!Magas sportos nagy méretű pasi,párt keres ma délután,este a Tisza tónál,Poroszló,Sarud ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte,dugják szopatják a párját.Autóban,szabadban is.
Sziasztok Debreceni lányok,hölgyek,asszonyok. Fiatalos jó humorú 38 éves szexben kitartó és fantázia dús pasi vagyok aki a szexben is szabad gondolkodású és nyitott. Keresek titkos kapcsolatra szingli vagy házas de elhanyagolt lányt hölgyet asszonyt akit kényeztethetnék. Párokhoz is szívesen csatlakoznék. Korhatár nem számít hiszen a lényeg a felhőtlen sex nem pedig hogy ki mennyi a kora.
Egy új randi?
(Ez egy válasz Gyadi1119 üzenetére (2022. 05. 07. szombat 05:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 07. szombat 05:07

Sziasztok! Ma este szívesen venném párok, lányok társaságát! Ti kitaláljátok a programot, én alkalmazkodom s megvalósítjuk! Legyen az messzebb, bármennyire őrült is, én benne vagyok

Nyiregyen ma reggel pasi aki szopatna?
.
.
Sziasztok. Van az oldalról olyan pár, akik mai napon a Barbizonba készülnek mulatkázni. Privátban kérem a választ, ha lehet. Köszönöm
(Ez egy válasz Feleségcsere2022 üzenetére (2022. 05. 06. péntek 00:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 06. péntek 00:53

Keressük azt a bevállalós, igényes, csinos hölgy tagú párt, akik benne lennének egy párcserében úgy, hogy viszem a párom hozzád és elhozom cserébe a te párod egy éjszakára. Részleteket megbeszéljük. Közeli párok előnyben. Utazni tudunk, de akkor a hölgyet bérelt lakásba viszem majd, ….
Sziasztok! Ma este szívesen venném párok, lányok társaságát! Ti kitaláljátok a programot, én alkalmazkodom s megvalósítjuk! Legyen az messzebb, bármennyire őrült is, én benne vagyok

Szivesen taliznék valakivel