Ez cuckoldniki volt, már törölték is a profilt. Nekünk sem válaszoltak. Majd visszajönnek megint egy új névvel hülyíteni a népet.
(Ez egy válasz imike19 üzenetére (2022. 05. 14. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes...
Mi péntek este csináltunk egy bulikát!
3 pasi és egy pár jött el, 7esben élvezkedtünk...
...és...MINDENKI az oldalról!!! :-P
pedig meg se hirdettük, csak KORREKT módon, válaszolgattunk, a nekünk tetsző jelölteknek! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 06:36
Mi péntek este csináltunk egy bulikát!
3 pasi és egy pár jött el, 7esben élvezkedtünk...
...és...MINDENKI az oldalról!!! :-P
pedig meg se hirdettük, csak KORREKT módon, válaszolgattunk, a nekünk tetsző jelölteknek! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655685)

Basszus van itt valaki aki nem kamu és ráér ma este, teszik neki Niki és meg is dugná? Kezdünk már kételkedni az egész oldal valódiságában...
Sziasztok.
Szívesen ismerkednék párokkal és egyedül álló nőkkel. Leginkább közös örömszerzés céljából.22 éves, helyes,ápolt diszkrét srác vagyok Utazni tudok és a találkozástól sem riadok vissza.
Ha felkeltettem érdeklődésétek, várom a leveket.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék párokkal és egyedül álló nőkkel. Leginkább közös örömszerzés céljából.22 éves, helyes,ápolt diszkrét srác vagyok Utazni tudok és a találkozástól sem riadok vissza.
Ha felkeltettem érdeklődésétek, várom a leveket.
Köszönöm.
Sziasztok
Írtam és választ sem kaptam (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam és választ sem kaptam (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Basszus van itt valaki aki nem kamu és ráér ma este, teszik neki Niki és meg is dugná? Kezdünk már kételkedni az egész oldal valódiságában...
Még mindig keressük LÁNY, HÖLGY (!!!) partnerünket, a bemutatkoóban leírtak szerint.....ha igazán bírod élvezni a szexet és kívánod a telt női idomokat, írj ránk!
blacksunrise32@gmail.com
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok Szolnok vagy környékéről keresek nőt lányt szexre maximum 43 éves korig! Varom a leveleket viber skyp hangouts van.
Tokaj környékén valaki estére?
Párt , házaspárt keresek 3 asra hely ok, de utazok is..
Már szerdán írtam privátban. Válasz semmi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma valaki napközben Nyíregyházán?
Írjatok privátban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szívesen meglátogatlak benneteket!

Sziasztok! Ha Szabolcsi telt molett nagypopsis hölgy vagy írj rám titkos kapcsolat!
Sziasztok! Kedves közvetlen párok és hölgyek társaságát keresem!
Írjatok privin!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 12. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 12. csütörtök 18:42
Törölt felhasználó (4510352)

Sziasztok
Szolnok és környékén keresünk férfit. egy idős (52) molett hölgy számára
Vasárnapra
Szolnok és környékén keresünk férfit. egy idős (52) molett hölgy számára
Vasárnapra
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok május 21 en a debreceni élmény fürdőben leszünk saját szobával, várjuk igényes lány vagy párok jelentkezeset privátban.
Nyiregyen aktiv pasi aki szopatna?
Ma estére keresek, vékony srácot Debrecenben.