Manna Ventura hallottatok már ilyen dumát?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 15. vasárnap 10:35

Törölt felhasználó (4667535)
VIP

Sajnos a tegnapi randink elmaradt
A találkozás előtti órában ilyen levelet kaptunk!
Idézem: Sziasztok,bocsi hogy most valaszolok,de rengeteg a dolgom,a tali most egy darabig elmarad,jön a baba...

Idézem: Sziasztok,bocsi hogy most valaszolok,de rengeteg a dolgom,a tali most egy darabig elmarad,jön a baba...
Párhoz csatlakoznék, enyhe bi vágyaink kiéléséhez!
Sajnos a tegnapi randink elmaradt

Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.

Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk, egyedülálló hölggyel

Ez cuckoldniki volt, már törölték is a profilt. Nekünk sem válaszoltak. Majd visszajönnek megint egy új névvel hülyíteni a népet.
(Ez egy válasz imike19 üzenetére (2022. 05. 14. szombat 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes...
Mi péntek este csináltunk egy bulikát!
3 pasi és egy pár jött el, 7esben élvezkedtünk...
...és...MINDENKI az oldalról!!! :-P
pedig meg se hirdettük, csak KORREKT módon, válaszolgattunk, a nekünk tetsző jelölteknek! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 14. szombat 06:36
Mi péntek este csináltunk egy bulikát!
3 pasi és egy pár jött el, 7esben élvezkedtünk...
...és...MINDENKI az oldalról!!! :-P
pedig meg se hirdettük, csak KORREKT módon, válaszolgattunk, a nekünk tetsző jelölteknek! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4655685)

Basszus van itt valaki aki nem kamu és ráér ma este, teszik neki Niki és meg is dugná? Kezdünk már kételkedni az egész oldal valódiságában...
Sziasztok.
Szívesen ismerkednék párokkal és egyedül álló nőkkel. Leginkább közös örömszerzés céljából.22 éves, helyes,ápolt diszkrét srác vagyok Utazni tudok és a találkozástól sem riadok vissza.
Ha felkeltettem érdeklődésétek, várom a leveket.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék párokkal és egyedül álló nőkkel. Leginkább közös örömszerzés céljából.22 éves, helyes,ápolt diszkrét srác vagyok Utazni tudok és a találkozástól sem riadok vissza.
Ha felkeltettem érdeklődésétek, várom a leveket.
Köszönöm.
Sziasztok
Írtam és választ sem kaptam (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam és választ sem kaptam (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Basszus van itt valaki aki nem kamu és ráér ma este, teszik neki Niki és meg is dugná? Kezdünk már kételkedni az egész oldal valódiságában...
Még mindig keressük LÁNY, HÖLGY (!!!) partnerünket, a bemutatkoóban leírtak szerint.....ha igazán bírod élvezni a szexet és kívánod a telt női idomokat, írj ránk!
blacksunrise32@gmail.com
blacksunrise32@gmail.com
Sziasztok Szolnok vagy környékéről keresek nőt lányt szexre maximum 43 éves korig! Varom a leveleket viber skyp hangouts van.
Tokaj környékén valaki estére?
Párt , házaspárt keresek 3 asra hely ok, de utazok is..
Már szerdán írtam privátban. Válasz semmi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Ma valaki napközben Nyíregyházán?
Írjatok privátban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 14. szombat 06:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szívesen meglátogatlak benneteket!

Sziasztok! Ha Szabolcsi telt molett nagypopsis hölgy vagy írj rám titkos kapcsolat!
Sziasztok! Kedves közvetlen párok és hölgyek társaságát keresem!