Van egy nem szokványos elképzelésem, ehhez keresek nő partnert kortól függetlenül. Sok reményem nincs abban, hogy találok ehhez partnert, de hátha... Minden hölgy levelét szívesen fogadom.
Az elképzelés: orális kényeztetés (csak nyalás, nem kell viszonozni) és anális szex. Egy finom punci ízére és egy formás fenék szorítására vágyom.
Belső leveleket várok
Az elképzelés: orális kényeztetés (csak nyalás, nem kell viszonozni) és anális szex. Egy finom punci ízére és egy formás fenék szorítására vágyom.

Belső leveleket várok
Ma este pár közös nudis fürdőzés magas,sportos nagy méretű pasival..swinger nudiban?Heves Megye
Most szolnokon valaki? Fiuk, lanyok, parok?
24 eves srac vagyok
24 eves srac vagyok
Sziasztok holnap este egy par Hajduban kihez lehet csatlakozni?
Tiszafüreden aktív pasit kényeztetnék nöi ruciba hely kell
Szabolcs megye - helyem van
40es pasiként keresek csupasz farkú srácot -
csak én verném szopnám farkad - privát adok számot
diszkréció adott elvárt !
40es pasiként keresek csupasz farkú srácot -
csak én verném szopnám farkad - privát adok számot
diszkréció adott elvárt !
Sziasztok.Holnap estére párt keresek közös nudis fürdőzéshez,szex,cuckold,és Szombatra egész napra ,nudizás,fürdőzésre.Heves Megye... swinger nudi
Debrecen környékén, mindenre nyitott lány írhatna

Szabolcsi, hajdusági pár ki ma ráér? hely ok, de utazok is privire
Van egy nem szokványos elképzelésem, ehhez keresek nő partnert kortól függetlenül. Sok reményem nincs abban, hogy találok ehhez partnert, de hátha... Minden hölgy levelét szívesen fogadom.
Belső leveleket várok.

Belső leveleket várok.
Sziasztok most délután valaki hellyel akinek lenne kedve egy kis mókához?! Debrecen
Sziasztok. Péntek esti partyhoz keresünk még egy párt aki csatlakozna 6fős társaságunkhoz. Hölgytagunk csinosan telt bisex. Privátban irjatok.
Nyiregyi nőt párt keres 196cm sportos szolis potens pasi.
.
.
Debrecenben női partnert keresek szombatra vagy párhoz csatlakoznek hetero alapon

Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni srác?
Péntek estére nagy farku pasit keresünk. 20 és 35 éves korig. Minimim méret 18/6
Nyíregyházán kedves párokat keresek diszkréten.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok! Holnapi nap PÜSPÖKLADÁNYban vagy HAJDÚSZOBOSZLÓN valaki valami kis huncutsag ra nem lenne véletlenül kapható napközben? Szép estét (reggel fogok már csak feljönni az oldalra akkor fogok válaszolni)
sziasztok! szeretnénk ismerkedni olyan lánnyal, akinek fontos a hangulat megteremtése, egy finom ital mellett erotikus hangulat, csupaszkodás, jacuzzi stb. Ha megvan a vágy, természetesen tovább lépünk, ha nem, az se baj. Nagyon izgat minket a nagy, akár hatalmas kisajak az a "lógós" puni, ha ilyened van, minden megoldás érdekel. Puszi Zita és Robi
Sziasztok. Nyiregyhaza es vonzaskorzeteben keresek parokat, holgyeket, vagy barkit. Helyem van. Barkinek barmilyen kerdese van irjon batran.