52 éves ápolt fiatalos férfiként keresem hölgy partnerem Nyíregyháza és vonzáskörzetéből. Párok is szóba jöhetnek csakis hetero alapon.
20cm feletti teljesen borotvalt sportos v kigyurt pasit keresünk csinos 9 honapos terhes baratnőmmel, hazibarátnak hosszútávra barati ill sexkapcsolatra.
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen-Nyiregyháza
Sziasztok! Hétvégén Szikire megyünk! Pár aki csatlakozna?
Sziasztok a mai nap debrecenbe hellyel rendelkező párhoz csatlakoznék, elsősorban. Ahölgy örömére, de orálba benne vagyok a pár ffi tagjával is, illetve akár be is teszem neki is

Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Debreceni vékony srácot szopnék, nyalnék

Sziasztok! Nyiregyháza környéki molett telt nagypopsis nővel talizgatnék titokban! Irj rám ha magadra ismersz
Helló!Nyíregyháza ès környékén ismerkednèk egyedülálló hölggyel!

Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Aranyos vékony fiúka vagyok.

Sziasztok
Tisza tó környékén tud valaki helyet, erdő, mellékút ilyesmi?
Terepjáró van, út minősége nem érdekes.
Tisza tó környékén tud valaki helyet, erdő, mellékút ilyesmi?
Terepjáró van, út minősége nem érdekes.
Sziasztok. Szabolcs megyebol ismerkednek parokkal akik szeretnek feldobni a szexualis eletuke. Leginkabb hosszu tavu kapcsolatra torekszem. Helyem van. Akinek felkeltettem az erdeklodeset irjon ram batran

Kedves párokkal ismerkedünk
Sziasztok női partnert keresek ma estére Debrecenben vagy hetero alapon csatlakoznek pàrokhoz
Van egy nem szokványos elképzelésem, ehhez keresek nő partnert kortól függetlenül. Sok reményem nincs abban, hogy találok ehhez partnert, de hátha... Minden hölgy levelét szívesen fogadom.
Az elképzelés: orális kényeztetés (csak nyalás, nem kell viszonozni) és anális szex. Egy finom punci ízére és egy formás fenék szorítására vágyom.
Belső leveleket várok.
Az elképzelés: orális kényeztetés (csak nyalás, nem kell viszonozni) és anális szex. Egy finom punci ízére és egy formás fenék szorítására vágyom.

Belső leveleket várok.
Sziasztok szivesen kényeztetnem kis mamát szabad?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 28. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 28. szombat 14:12
Törölt felhasználó (4658958)

20cm feletti teljesen borotvalt sportos v kigyurt pasit keresünk csinos 9 honapos terhes baratnőmmel, hazibarátnak hosszútávra barati ill sexkapcsolatra.
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen környékén keresek belevaló lányt, 23 éves srác vagyok
Sziasztok.Hölgyet keresek tartós hancúrozásra vagy egy helyes,kedves párhoz csatlakoznék.
szabolcsi pár vagy hajdúsági ki ma ráér , helyem van, de utazok is. privire zso
Sziasztok. Pasit keresünk kor alkat nem fontos. Szolnok megye