Sziasztok! Keresek Debrecenben hellyel rendelkező kaland vágyó partnere(i)m csütörtökre (06.16) napközben.
Holnap délutáni órákban hölgyet keresek. Valóban találkozni is merő srác vagyok. Helyem nincs!
Szimpatikus utazni tudó bisex női tagú párt keresünk péntek és/vagy szombat estére lányos játékokra elsősorban.Több info privátban!
Hali! Debreceni perverz férfi vagyok, keresem domináns játszó/társam nem "hétköznapi" élvezetekre ( részleteket az adatlapomon találsz : )
Sziasztok! Péntek estére (17-e) keresünk hozzánk hasonló párt, hölgyet közös élmények megélésére. A részleteket az adatlapunkon megtaláljátok.
Szerda estére keresünk hármasunkhoz , hölgyet , vagy párt, Helyszín Lakitelek nyaraló, .
Női bisex oké, ffi hetero. Ott alvás megoldható.
Női bisex oké, ffi hetero. Ott alvás megoldható.
Debrecen környékén keresek kölcsönös orális szexhez hölgyet vagy férfit

Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!
Privát üzenetben telefonszám csere!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv

Sziasztok. Jóképű nem független pasiként keresek párt aki szeretkezne előttem. Helyem van de utazom is. Köszönöm.
Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
Viber legyen
Cuckold
sziasztok 38 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra!

Számomra érdekes lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 13. hétfő 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 13. hétfő 15:52

Törölt felhasználó (4658958)

Hello,
Viber legyen
Cuckold
gangbang
Creampie
Viber legyen
Cuckold
gangbang
Creampie
Gáláns úrat minden érdekel
ne legyél szégyenlős.

Szi engem érdekelne. De csak napközben lenne jó és helyem nincs.
(Ez egy válasz willyfog üzenetére (2022. 06. 13. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 13. hétfő 11:31

Kíváncsi hetero vagy bi srácot keresek lazább dolgokra (lehet egyoldalú is részemről). Ápoltság,diszkréció!
Hölgyet keresek találkozásra!!!
Engem lehetne!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 14. kedd 02:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 14. kedd 02:42
Törölt felhasználó (4665264)

Ma Debrecen mellett lesz helyem fél kilenctöl tíz-ig szopnék pasi vagyok
Ma Debrecen mellett lesz helyem fél kilenctöl tíz-ig szopnék pasi vagyok
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok
25 éves vagyok és a legnagyobb vágyam egy 40+-os nővel együtt lenni. Ha érzed magadban a tanítási vágyat a kitartásommal nem lesz gondod. Párokhoz is szivesen becsatlakoznék. Írj vagy írjatok mindenkinek válaszolok.
Üdv:G
25 éves vagyok és a legnagyobb vágyam egy 40+-os nővel együtt lenni. Ha érzed magadban a tanítási vágyat a kitartásommal nem lesz gondod. Párokhoz is szivesen becsatlakoznék. Írj vagy írjatok mindenkinek válaszolok.
Üdv:G
Debreceni vékony srácot szopnék