Sziasztok. Jász-Nagykun-Szolnok megyében járok..Valaki/valakik tali?
nappali vagy éjszakai kikapcsolódás?
írj üzenetet.Fiatalabb vagy idősebb Nő, lány, párok.

Sziasztok, átlagos testalkatú, kopasz szakállas fiatal fiú keresi a társaságot az élvezetekhez párok vagy lány társaságába Debrecenbe. Keressetek itt vagy írjatok a debfarok@gmail.com e-mailra.
Szia. Lányt, hölgyet keresek alkalmi vagy hosszabb távra. Hetero alapon mindenben benne vagyok. Tiszteletet megadó srác vagyok.
csaj van itt
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziasztok!
41 éves 174 76 normál alkatú kedves nem bi hajlamú férfi vagyok.
Régi vágyamat szeretném megvalósítani.
Egy kedves normális ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
41 éves 174 76 normál alkatú kedves nem bi hajlamú férfi vagyok.
Régi vágyamat szeretném megvalósítani.
Egy kedves normális ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.

Tiszafüredi kikötő utáni vörös nudis hölgy?

Házaspárt, párt keresünk! Akár ma is.

Valaki Debrecen Nyiregy vonalon?
Párként vékony testalkatú hölgyet keresünk harmadiknak, leginkább a hölgy örömére.
Szabolcsi, hajdúsági pár ki ma ráér?
Sziasztok! Debrecenben vagy a környékén van olyan pár, aki szívesen ismerkedne egy független 40-es férfivel? Saját lakásom van, így a hely nem okoz gondot, de mobil vagyok, utazni is tudok. Képet nem kérek és nem küldök! Találkozzunk valahol személyesen, és meglátjuk meg van-e a szimpátia. Ha mégsem, elválunk és mindenki keresgél tovább...
Akár most, ma este is szívesen találkozom!
Akár most, ma este is szívesen találkozom!
Sziasztok
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Helyem van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Helyem van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Elsősorban hetero férfit keresek, akit bevezethetek a fiús szex rejtelmeibe. Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Ha felkeltettem az érdeklődésed írj! Heves megye
Gyertek Nyékre napozni!
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 06. 19. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 19. vasárnap 10:22

Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket, lányok, párok, férfiak személyében. Adatlapunkon olvashatjátok a keresési paramétereket.
Többes szex terén tapasztalt házaspárként keressük partnereinket, lányok, párok, férfiak személyében. Adatlapunkon olvashatjátok a keresési paramétereket.
Sziasztok!
Szia!
Bisex lányt keresek ! Tartós kapcsolatra!!!
Bisex lányt keresek ! Tartós kapcsolatra!!!
Sziasztok.Hölgyet keresek tartósabb laza,szexen alapuló kapcsolatra.Helyes,kedves párhoz is csatlakoznék.
Debreceni srácokat szopnék.
Párt,nőt keresek ma közös nudizás,fürdőzés szex.Heves megye Tisza tónál.Magas sportos nagy méretű pasi