Sziasztok. Párt kukkolnék . Helyem van de utazom is. Jóképű nem független pasi. Diszkréció adott és elvárt. Köszönöm.
holgyet keresek ma vagy holnap autos szexre, vagy nalad ha van hely. Berettyoujfalu kornyeke
Párokat keresek mindannyiónk örömére! Enyhe bi belefér!
(Ez egy válasz Spartacus üzenetére (2022. 06. 21. kedd 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 21. kedd 11:27

Sziasztok!Ma estére párt keresek hármashoz,termál medencés nudis fürdőzéshez.Heves Megye.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.Érdeklődni privát üzenetben
Lányt keresünk harmadiknak, igényes értelmes pár vagyunk
Izmos / nagyon izmos nagyméretű pasit keresünk csinos vékony 22 éves barátnőmmel. HÁZIBARÁT pozicióra. Nyíregyháza. Heti 2-4 tali.
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Sziasztok!Ma estére párt keresek hármashoz,termál medencés nudis fürdőzéshez.Heves Megye.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.Érdeklődni privát üzenetben
Sziasztok.Jövő hétre keresnénk 40-es,nagy mérettel rendelkezö pasit.
Sziasztok! Nyíregyháza és Debrecen vonalon keresek hölgyet, párt.
Sziasztok! Mai napon Valaki(k) a Vekeri Tó környékén,Debrecenben? Több kellemes és diszkrét hely van,akár nudizni is! Privátban írjatok! Szép napot!
Sziasztok ma délelőtt móka huncutkodas . Karcag - Szolnok -Budapest vonalon ?
Ma vagy holnap nyalnék/szopnék Nyíregyházán

Sziasztok!
Nekem megfelel a jövőhét ha gondoljátok, pont két napot a környéken fogok tölteni azon a héteni, ismerem a helyet....
(Ez egy válasz Kedvespar7374 üzenetére (2022. 06. 17. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 17. péntek 14:17
Nekem megfelel a jövőhét ha gondoljátok, pont két napot a környéken fogok tölteni azon a héteni, ismerem a helyet....

Sziasztok!
Június 27-30 között Törökszentmiklós és Mezőtúr környékén keresnék heteró férfiakat kukkolás, nudizás, cuckold, és hasonló dolgok céljából....
Csak privát leveleket várunk!
Június 27-30 között Törökszentmiklós és Mezőtúr környékén keresnék heteró férfiakat kukkolás, nudizás, cuckold, és hasonló dolgok céljából....
Csak privát leveleket várunk!
Itt vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 20. hétfő 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 20. hétfő 19:50
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok, szerdatol pentekig Tiszafüreden leszunk egy apartmanba.. Es fiut keresunk a lany oromere
Sziasztok, szerdatol pentekig Tiszafüreden leszunk egy apartmanba.. Es fiut keresunk a lany oromere
Sziasztok! Debrecenben vagy a környékén van olyan pár, aki szívesen ismerkedne egy független 40-es férfivel? Saját lakásom van, így a hely nem okoz gondot, de mobil vagyok, utazni is tudok. Képet nem kérek és nem küldök! Találkozzunk valahol személyesen, és meglátjuk meg van-e a szimpátia. Ha mégsem, elválunk és mindenki keresgél tovább...
Akár most, ma este is szívesen találkozom!
Akár most, ma este is szívesen találkozom!
Sziasztok.Nyíregyházi hölgy,pár?
Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresek,de írhat bárki,aki szeret szopni.
Sziasztok!Hajdú-Bihar, Mindkét részről biszexuális párt keresek szimpátia alapú, érzéki szexre, akiknek hozzám hasonlóan fontos nagyon,hogy mindenki élvezi mindenkivel....
Sziasztok holnap 06.21 napközben Budapest-szolnok -Karcag útvonalon huncutkodnék. Szép napot mindenkinek .
Sziasztok! Mai napon Valaki(k) a Vekeri Tó környékén,Debrecenben? Több kellemes és diszkrét hely van,akár nudizni is! Privátban írjatok! Szép napot!