sziasztok olyan nyitott pár van-e itt ahol a férjet izgatná ha elotte dugjak meg a párját? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok! Pár ismeretségét keressük péntek vagy szombati (24.-25.-e)huncuttkodáshoz. Adatlapunk,bemutatkozásunk szerint! Természetesen hosszabb távra is szeretnénk megtalálni,párunkat! Lehetőleg,privát üzit írjatok! Legyen további szép napotok!
Sziasztok! Ma délután Nyíregyházán szopatnék,viszonzás sem kizárt!
Nyíregyházán van hölgy vagy pár,akik komolyan gondolják?
A legnagyobb kamus te vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 22. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 22. szerda 09:31

Törölt felhasználó (4661907)

áááá de sok kamu van itt . . .

Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresnék,de írhat bárki,aki szeret szopni.
(Ez egy válasz titkosszereto1234 üzenetére (2022. 06. 22. szerda 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 22. szerda 11:31

Drágám, én nem vagyok kamus ezt garantálom!
Próbáljuk i.
Próbáljuk i.
Sziasztok tiszafureden vagyunk a felesegemmel egy apartmanban, es nagy intimmel keresunk harmadiknak pasit! smile ma es holnap leszunk itt! Akar utazni is tudunk! smile
Valaki ma Szolnokon autós kaland?
Drágám, én nem vagyok kamus ezt garantálom!
Próbáljuk i. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 22. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Próbáljuk i. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 22. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok !
Pár akiket megnézhetnék, (kukkolás) vagy akár több is ?
Szombaton .
Diszkréció adott és elvárt !
Pár akiket megnézhetnék, (kukkolás) vagy akár több is ?
Szombaton .
Diszkréció adott és elvárt !
Dehogy
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 22. szerda 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Izmos / nagyon izmos nagyméretű pasit keresünk csinos vékony 22 éves barátnőmmel. HÁZIBARÁT pozicióra. Nyíregyháza. Heti 2-4 tali.
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Sziasztok!
Diszkrét sportos pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére Péntek kora délután vagy este, Nyíregyháza, Kisvárda vonalon.
Diszkrét sportos pasiként párhoz csatlakoznék, hölgy örömére Péntek kora délután vagy este, Nyíregyháza, Kisvárda vonalon.
Sziasztok.
Keresek 1 szimpi, korombeli part ahol nem gond a kezdo,erdeklodes bi dolgok irant. Szivesen probalnam ki parral , hogy a holgyel egyutt kenyeztesuk a ferfi tagot ,kezzel,oralisan.
En egy utazni tudo 33 eves miskolci sportos pasi vagyok .
Pm beszelgetes utan termeszetesen kepet kuldok.
Diszkrecio adott! Es el is vart.
Koszonom
Keresek 1 szimpi, korombeli part ahol nem gond a kezdo,erdeklodes bi dolgok irant. Szivesen probalnam ki parral , hogy a holgyel egyutt kenyeztesuk a ferfi tagot ,kezzel,oralisan.
En egy utazni tudo 33 eves miskolci sportos pasi vagyok .
Pm beszelgetes utan termeszetesen kepet kuldok.
Diszkrecio adott! Es el is vart.
Koszonom
Szolnokon vki? Egyelőre beszélgetni, barátkozni, aztán meglátjuk?
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Hali! Valaki volt már a Debreceni nudin? Merre is van pontosan ha szabad kérdeznem.
Jó méretű, extra potens (fiatal)fiút keresünk barátkozni hosszútávra 37 éves ex barátnőm kényeztetése miatt többesben hetero alapon. Több mint 1-2 órás szex! Előny ha egyedülálló vagy.
Hali! Debreceni szub-mazo férfi vagyok, hosszú távra keresem domináns partnerem, társam extrém, perverz és bizarr vágyaink, fantáziáink kielégitésére. Privátban keress!