Sziasztok
Köszi
Legyen szép a napotok
Ani (Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 15:31

Köszi

Legyen szép a napotok

Ani (Ez egy válasz kivancsi pár69 üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem szoktam mások vitáiba beleállni de Anikó tényleg létezik...és csaj....méghozza jo csaj! Sajnálom ha csalódást okoztam?!
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek! Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek! Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!

szabolcs megyében házibulit rendezünk,párok pasik?ki szeretne részt venni?
Hétvégén szopatnék szabadban ha érdekel írj és odamegyek ki szabadba.. Puszi
Üdv! Nyíregyházi negyvenes mackós bi pasi aktív pasit keres a környékről rendszeres találkozásra! Elsősorban orálra keresek de benne vagyok másba is! Minden megoldással!
A következő fotósorozatunkhoz lányt keresünk aki segítene nekünk, vagy akár be is szállhat, hogy Őt is megörökíthessük az utókornak.

szabolcs megyében házibulit rendezünk,párok pasik?ki szeretne részt venni?
Nyiregyhazan este keresek aktiv pasit aki szopatna
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Nem szoktam mások vitáiba beleállni de Anikó tényleg létezik...és csaj....méghozza jo csaj! Sajnálom ha csalódást okoztam?!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2022. 06. 23. csütörtök 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 23. csütörtök 10:39

Termeszetesen jogod van bárkit visszautasítani. Mi adtunk telefonszámot, ahol vártuk a hívásodat, napokig csak kamuztál, meg hitegettél minket. Azért nem hívtál mert nem nő vagy, ez rögtön kiderült volna. Bisexnőcike, vagy bisexanikó, teljesen mindegy milyen névvel vagy itt fent. Kamu vagy.
Tiszafüreden a mai napra keresünk egy fiatal hetero srácot 30 éves korig, aki beszállna a nő örömére.
Sziasztok
Mélytorkosa bőnyálasan szájba dugnék valakit 20 centis méretemmel Debrecenben. Más is belefér
Mélytorkosa bőnyálasan szájba dugnék valakit 20 centis méretemmel Debrecenben. Más is belefér

Hali! Debreceni férfi vagyok, keresem domináns beállítottságú, hajlamú partnerem, társam akivel a “hétköznapi” élvezetek mellet/helyett extrém, perverz vágyainkat, fantáziáinkat elégíthetnénk ki.
Hétfő estére keresünk párt egymás előtti párcserés szexre.
Holnap??????
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 25. szombat 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 25. szombat 15:06
Törölt felhasználó (3936162)

Sziasztok nagy mérettel rendelkező pasiként hölgyet keresek.... holnap délután.... valaki???
Sziasztok. (Voltam már itt korábban)
Keresek egy vékony,sportos,átlagos testalkatú,max 48éves határozott és egészséges férfit,alkalmi talira.Engem a passzív,vagy is a női szerep érdekel,de közös dolgokban is benne vagyok.Van egy kis tapasztalatom és bejött a dolog.Azt mondják,hogy nagyon helyes vagyok,de te majd ezt eldöntöd.
Röviden magamról: 26 éves 175 cm magas 74kg-os kissé csendesebb,de hamar feloldodó,sportos,vékony srác vagyok.Teljes mértékben diszkrét és egészséges fiú vagyok.Helyem sajnos nincs.Debrecentől 20km-re lakom.
Írj ha szeretnél megismerni.
Ha komolyabbra alakul a dolog,akkor viberen is beszélgethetünk illetve utazhatok is a közelben. Jelenleg külföldön élek és várhatóan Augusztus első három hétében leszek otthon és erre az időre keresek partnert.Addig ismerkedhetünk.
Keresek egy vékony,sportos,átlagos testalkatú,max 48éves határozott és egészséges férfit,alkalmi talira.Engem a passzív,vagy is a női szerep érdekel,de közös dolgokban is benne vagyok.Van egy kis tapasztalatom és bejött a dolog.Azt mondják,hogy nagyon helyes vagyok,de te majd ezt eldöntöd.
Röviden magamról: 26 éves 175 cm magas 74kg-os kissé csendesebb,de hamar feloldodó,sportos,vékony srác vagyok.Teljes mértékben diszkrét és egészséges fiú vagyok.Helyem sajnos nincs.Debrecentől 20km-re lakom.
Írj ha szeretnél megismerni.

Ha komolyabbra alakul a dolog,akkor viberen is beszélgethetünk illetve utazhatok is a közelben. Jelenleg külföldön élek és várhatóan Augusztus első három hétében leszek otthon és erre az időre keresek partnert.Addig ismerkedhetünk.
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek. Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek. Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Férfias, domináns pasit keresünk ma estére Mátészalkán.
Nyíregyházán kedves bevállalós párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Lányt, hölgyet keresünk harmadiknak, igényes ápolt házaspár vagyunk☺️
Sziasztok,Párt,nőt,feleséget keresek ma közös nudizás,fürdőzés szex.Nagy méretű ápolt pasi.