Sziasztok ! 32 éves heteró pasi vagyok, szombat este szívesen részt vennék egy nő több pasis buliban. Privit írj !
Szolnokon ma bi pasi?
Sziasztok
Nyíregyházán a héten, jövőhéten esetlegesen párok, netán hölgy társaságát keresném. Ha lenne esetleg kedve valakinek ismerkedni találkozni kérem jelezzen
Nyíregyházán a héten, jövőhéten esetlegesen párok, netán hölgy társaságát keresném. Ha lenne esetleg kedve valakinek ismerkedni találkozni kérem jelezzen

Sziasztok!Párt keresek ma délutánra, nudizás,fürdőzés,szex.Heves megye Tisza tó.Magas,sportos nagy méretű pasi.
Csutortok napkozben keresek kisportolt szortelen nagyfarku pasit
Szimpatia eseten mindenre is
Hely van.
Tangas bi passziv
Szimpatia eseten mindenre is
Hely van.
Tangas bi passziv
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Kedves (száj)karate bajnokok!
Megbíhzató fekete öves ninját keresünk, aki házibarát lenne, nem csak egy alkalmas, ( az egyszeri küzdelmet sem vetjük meg azért....)
Vagy hasonló pár is versenybe szállhat.
A mi ninjánk ilyen:
-sportos ( nem muszáj hogy kigyúrt legyen de az sem gond...)
-borotvált
-Hajdú Bihar megyében lakik
-Hétvégén este ráér
-Ha nincs helye tudjon már kivenni egyet.. ne ingyen puncit keressen...
-Nem keresünk olyan harcost aki:
-Nem iszik este velünk egy pohárral hogy ellazuljunk, mert vezet még, absztintens, vagy csak faarc...
-Az ország másik végéről keres, mert a fasz feláll az ész megáll...
-Kapcsolatra jelöl üzenet nélkül... /mi a fasz?/
-Nincs képe fent, nincs vibere /ha nincs 2 perc hogy legyen.../
-Csorgó nyálú levelezés után amiben persze bármikor megdugná Nikit, de pont épp akkor nem ér rá, mert ugye ebben az országban mindenki szombat éjszaka dolgozik... vagy szülinapja van a haverokkal... vagy esküvőn van...
Na, ha értelmeztétek, és sikerült kódolni, várjuk a jelentkezőket egy jó kis hármasra, vagy a párokat négyes huncutságokra.
Megbíhzató fekete öves ninját keresünk, aki házibarát lenne, nem csak egy alkalmas, ( az egyszeri küzdelmet sem vetjük meg azért....)
Vagy hasonló pár is versenybe szállhat.
A mi ninjánk ilyen:
-sportos ( nem muszáj hogy kigyúrt legyen de az sem gond...)
-borotvált
-Hajdú Bihar megyében lakik
-Hétvégén este ráér
-Ha nincs helye tudjon már kivenni egyet.. ne ingyen puncit keressen...
-Nem keresünk olyan harcost aki:
-Nem iszik este velünk egy pohárral hogy ellazuljunk, mert vezet még, absztintens, vagy csak faarc...
-Az ország másik végéről keres, mert a fasz feláll az ész megáll...
-Kapcsolatra jelöl üzenet nélkül... /mi a fasz?/
-Nincs képe fent, nincs vibere /ha nincs 2 perc hogy legyen.../
-Csorgó nyálú levelezés után amiben persze bármikor megdugná Nikit, de pont épp akkor nem ér rá, mert ugye ebben az országban mindenki szombat éjszaka dolgozik... vagy szülinapja van a haverokkal... vagy esküvőn van...
Na, ha értelmeztétek, és sikerült kódolni, várjuk a jelentkezőket egy jó kis hármasra, vagy a párokat négyes huncutságokra.
Sziasztok Ma Szolnokon autós kaland? Lányok párok anyukák?
Csütörtöktől - vasárnapig, vendégeket fogadnék Jászapátin, egy nyaralóba. Bármelyik napon megfelel.
Üdv! Párt keresek akiket nézhetnék szex közben, esetleg szimpátia esetén nyalnám a hölgyet mert igazán nyalásimádó vagyok! Sajnos már vagy 3-4 éve nem volt ilyenben részem és nagyon hiányzik, ezért elég sok mindenre hajlandó vagyok érte! Magamról annyit hogy 42 éves nyíregyházi diszkrét pasi vagyok, mackós alkattal!
Sziasztok! Valós párral ismerkednék Nyíregyháza és környékén!
Sziaszotk, hétvégén Szolnokon keresnék 20 és 35 közötti ápolt hölgyeket kellemes idő eltöltésre.

Sziasztok!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
Szolnok
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu
Valaki(k) a mai napon a Vekeri tó környékén? Cuckold,esetleg más? privátban írjatok!
Szép napot!

Szép napot!
Sziasztok holnap Szolnokon valaki?
Debrecenbe férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan akár kölcsönös islehet.
Sziasztok!
Párokkal, hölggyel ismerkednék. Debreceni független, hellyel rendelkező férfi vagyok. Nem vagyok híve a sok levelezésnek és a kép kunyizásnak sem! Szívesen találkozom veletek egy nyilvános helyen. Beszélgetünk kicsit és ha meg van minden félnél az igen, akkor tudjuk folytatni. Képeket nem fogok kérni, kérlek te/ti se tegyétek!
Párokkal, hölggyel ismerkednék. Debreceni független, hellyel rendelkező férfi vagyok. Nem vagyok híve a sok levelezésnek és a kép kunyizásnak sem! Szívesen találkozom veletek egy nyilvános helyen. Beszélgetünk kicsit és ha meg van minden félnél az igen, akkor tudjuk folytatni. Képeket nem fogok kérni, kérlek te/ti se tegyétek!
Sziasztok!Párt keresek ma délutánra,estére közös nudizás,fürdőzés,szex.Heves megye
Nyiregyhaza és környékén szopnek