Sziasztok! Valós párral ismerkednék Nyíregyháza és környékén!
Sziaszotk, hétvégén Szolnokon keresnék 20 és 35 közötti ápolt hölgyeket kellemes idő eltöltésre.

Sziasztok!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
ma estére keresünk pasit harmadiknak hozzank a felesegem örömére! smile maximum 45 eves korig!
Szolnok
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu
Valaki(k) a mai napon a Vekeri tó környékén? Cuckold,esetleg más? privátban írjatok!
Szép napot!

Szép napot!
Sziasztok holnap Szolnokon valaki?
Debrecenbe férfias pasival masztiznék kényeztetném orálisan akár kölcsönös islehet.
Sziasztok!
Párokkal, hölggyel ismerkednék. Debreceni független, hellyel rendelkező férfi vagyok. Nem vagyok híve a sok levelezésnek és a kép kunyizásnak sem! Szívesen találkozom veletek egy nyilvános helyen. Beszélgetünk kicsit és ha meg van minden félnél az igen, akkor tudjuk folytatni. Képeket nem fogok kérni, kérlek te/ti se tegyétek!
Párokkal, hölggyel ismerkednék. Debreceni független, hellyel rendelkező férfi vagyok. Nem vagyok híve a sok levelezésnek és a kép kunyizásnak sem! Szívesen találkozom veletek egy nyilvános helyen. Beszélgetünk kicsit és ha meg van minden félnél az igen, akkor tudjuk folytatni. Képeket nem fogok kérni, kérlek te/ti se tegyétek!
Sziasztok!Párt keresek ma délutánra,estére közös nudizás,fürdőzés,szex.Heves megye
Nyiregyhaza és környékén szopnek
Igényes aktiv szortelen pasit keresek aki rendszeresen szopatna egy passziv pasit.
Nyiregyhazan
Hely ok.
Nyiregyhazan
Hely ok.
Szombat kora reggeli órákban 7:30-tól találkoznék lánnyal párral vagy aktív pasival! Debrecenben szabadban vagy kocsiban ! szóló Pasinál a túlsúly kizáró ok! Többi privátban
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek! Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Debrecenben, vagy a környékben van olyan pár, aki ismerkedne egy negyvenes, független férfivel? Autóm és helyem van, így mobil vagyok a talihoz, de a találkák is megoldottak. Fotó cserélgetők, levelezgetők, kérlek kíméljetek! Nem kérek én sem és nem is húzom senki idejét. Találkozunk egy nyilvános helyen, ha van szimpátia, tudjuk folytatni az ismerkedést, ha nincs... mindenki keresgél tovább. Akár ma este is benne vagyok egy rövid ismerkedésben!
Tiszalökön szopatnék hely ok.
Már megint hülyíted a népet?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 28. kedd 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 09:20
Törölt felhasználó (4661907)

Sziasztok, hellyel rendelkező párt keresnék, a párommal de csak 2022 07 16 -tól. Addíg nem leszünk . Nyaralás- pihenés stb.... tehát utána. Priviben

Törölt felhasználó (4652339)

Manna ventura irasa az IGAZ!!!!!!!
Mikor lenne és milyen feltételekkel?
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2022. 06. 27. hétfő 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 27. hétfő 20:37

szabolcs megyében házibulit rendezünk,párok pasik?ki szeretne részt venni?
Mventura /////// irigy csak mert ki lett offolva//// ennyi. Lehet szemelyeskedni aztan tiltva lesztek. Ez tarskereso, es Uram bocsá , engedd meg hogy dontsek hogy kivel ..... Koszke
Nekem te soha nem irtal de szoba se allnek veled ! Szanalmas vagybte is mint ventura!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 28. kedd 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 14:16
Törölt felhasználó (4652339)

Manna ventura irasa az IGAZ!!!!!!!
Sziasztok!