Nem hogy ma este az esetek 99% debrecenbe csak pasi van. Se nő, se par
(Ez egy válasz Kiki0330 üzenetére (2022. 07. 08. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok kisvarda vagy környéje vakaki délelőtt???
Sziasztok! 26 éves vékony srác ismerkedne lányokkal/hölgyekkel/párokkal. Sajnos helyem nincs így azt vagy közösen intézzük vagy nállad. Imádok kényeztetni és kényeztetve lenni, ha érdekel írj

196cm magas sportos potens pasi igényes nőt , párt keres
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Szép napot Mindenkinek! Ma (szombat) egész nap, napközben, ill. este/éjjel, Szolnok környékét kocsival útbaejtő, fiatal, szexi Hölgytagú Pár... ? Akik bármilyen feltétellel megengednék, hogy akár csak végignézzem Őket szex közben, autójukban, természetben... Vagy kényeztessem a Hölgyet, a Párja előtt... esetleg ketten kényeztessük a Hölgyet...Ápolt, intelligens, igényes, potens, jó méretű Férfiként keresek... Nem vagyok értetlen, tolakodó... csak amit Ti szeretnétek/megengedtek...
Sziasztok Szép napot mindenkinek! Szabolcsi telt molett husos hölgy tartós diszkrétre? Rámirhatnál
Sziasztok.Hétfőn napközben Kisvárdán leszek.Írjon,aki szeret szopni.
Nyíregyházán valaki?
Szolnokon ma valaki?
Sziasztok! Tiszafüreden a halas napokon lesz ma kint hölgy vagy pár , aki találkozna ott velem ?
Ma este meglesnék párt, igény szerint be is szállnék!
Extémitás, perverzitás... kalandozzunk kicsit együtt
Sziasztok. 22 éves macis srác vagyok. Mai napra keresem macikedvelő kanos aktiv partneremet. Nyitott vagyok mindenre. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Ma este Nyíregyházán párt fogadnàk
Sziasztok!
Szabolcsi hölgy van?
Szabolcsi hölgy van?
Sziasztok ! Cuckold pàrral ismerkednék
Sziasztok! Párokkal ismerkednénk julius 15-19-ig szabadok vagyunk (pasit nem keresünk) beszélgetés, ismerkedés, ha megvan a szimpátia, akár több is
. Privát üzenetet várunk!
Szép napot mindenkinek!

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok! Debreceni hölgyet keresek!

Holnap utazók Nyíregyházára és egészen szerdáig ott is fogok tartózkodni.Szívesen töltenék időt szimpátia esetén hölgyel,de akar párokhoz is csatlakozok. Fiatal kitartó srác vagyok. Belső üzenetre válaszolok.
Független hölgy van?