Azért elég tágra sikerült ez a halmaz. Szolnoktól Nyíregy 2óra..

sziasztok… Pasit keresunk. Debrecen helyunk van. 24 no es 36 pasi. Elerhetoséget. kuldunk! Most Tali?!
Sziasztok! Lenne itt olyan pár aki egy kis szabadban szexhez pont ugyanazt a helyet találná meg véletlenül Nyíregyházán amit mi?

Törölt felhasználó (1992932)

Holnap utazók Nyíregyházára és egészen szerdáig ott is fogok tartózkodni.Szívesen töltenék időt szimpátia esetén hölgyel,de akar párokhoz is csatlakozok. Fiatal kitartó srác vagyok. Belső üzenetre válaszolok.
Debreceni vékony srácot keresek.
Sziasztok!

Sziasztok!
Jövőhéten juli 14-17 ig Debrecen mellett pihenünk. Jó képű pasival,párral ismerkednénk.
Helyünk van!
Olyanok írjanak,aki tényleg el is mer jönni...mer talizni.
Jövőhéten juli 14-17 ig Debrecen mellett pihenünk. Jó képű pasival,párral ismerkednénk.
Helyünk van!

sziasztok,50éves szabolcs megyei , hetero, házaspár keres 2hetero pasit akik barátok,és szeretnének velünk szórakozni
Sziasztok nagy Méretel rendelkező férfit keresünk ma estére!
Sziasztok nagy Méretel rendelkező férfit keresünk ma estére!
Jászberény-Szolnok közötti hölgy,vagy pár van?
helyem van

Sziasztok.Bi férfi tagu párt keresk,de írhat bárki,aki szeret szopni.

Sziasztok!
Helyünk van!
Helyünk van!

Sziasztok.Csatlakoznék egy helyes,kedves párhoz.Igényes,potens férfi vagyok.

Törölt felhasználó (1992932)

Holnap utazók Nyíregyházára és egészen szerdáig ott is fogok tartózkodni.Szívesen töltenék időt szimpátia esetén hölgyel,de akar párokhoz is csatlakozok. Fiatal kitartó srác vagyok. Belső üzenetre válaszolok.
Szabolcsi lány van?
Nyíregyháza környéki hölgyekkel ismerkednék barátságon alapuló szexkapcsolat kialakítása céljából. 34 éves ápolt, intelligens férfi vagyok. Kor és alkat tekintetében rugalmas és elfogadó vagyok, a lényeg a szimpátia.
Belső leveleket várok.

Sziasztok!
Szolnoki hölggyel ismerkednék akivel megélhetnénk vágyainkat. 46 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Szolnoki hölggyel ismerkednék akivel megélhetnénk vágyainkat. 46 éves szolnoki férfi vagyok.
Privát üzenetet várok.
Debrecen Nagyerdő kukkolásra keresek párt lányt akit izgat akár az autós kaland is

Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.