Valaki Debrecenből aki keres
Nyíregyházi aktív pasik?
Nyíregyházán kedves párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Biszex kapcsolatott keresek házasppáral kor.alkat nem akadály
sziasztok 37 éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!

Debrecen és környékéről kedves párral taliznék közös izgalmak átélésére.
Sziasztok! Szolnok és környékén klímatisztítás, víz-csatorna szerelés, kisebb javítási, szerelési munkánk elsősorban hölgyeknek, de akár pároknak is.
Írj ha aktuális lehet, fizetés természetben.

Szolnok megye? Szolnok város? Hölgy esetleg aki kivanja a nagy farkam?
Sziasztok!Párt keresek ma estére nudis fürdőzés,szex,cuckold.Swinger nudiban.Heves megye
Sziasztok!Ma késő délután este felé Berettyóújfalu,Karcag,Szolnok, Cegléd,M4,M0,M1, Győr útvonalon szívesen találkoznék hölgyek előny ha telt vagy, esetleg pártokhoz is szívesen csatlakoznék!Üdv:Norbi
Sziasztok.Ismerkednék egy helyes,kedves párral.Igényes,potens férfi vagyok sok szabadidővel.
Masztihoz keresek ápolt, fiatal, diszkrét férfit Nyíregyháza környékéről. Viszonzást nem várok cserébe, én szeretném verni neked élvezésig. Csak kézimunka.
Sziasztok! Megpróbáljuk megint a keresést.Szeptember végi Mezőkövesdi nyaralásunkhoz keresünk 1 éjszakára UNI BI Férfit vagy Ilyen tagú párt. Nemdohányzó szőrtelen értelmes embereket keresünk 35-55 év között Borsod és környező megyéiből keresünk: Budapestről és dunántúlról nem keresünk!!!. Mail és skype van.Molett pár vagyunk.Olvasd el és értelmezd hogy kit és honnan keresünk kamusok heterók idősek hanyagoljanak.
Sziasztok! Ma délután Nyíregyházán szopatnék,viszonzás sem kizárt!
hármasra keresünk kortól függetlenül pasit átlagos sportosan mi 60 35 vagyunk
Nyíregyházánn, nagyfarkú igényes aktiv pasit keresek aki rendszeresen szopatna , egy igényes teljesen szőrmenten bi passziv pasit.

Debreceni vékony srácot szopnék

Július 31.-én keresnék Debreceni párt vagy hölgyet találkozóra. Hely az feltétel, hogy legyen.
Ha valaki nyitott rá szívesen ismerkedem.
Ha valaki nyitott rá szívesen ismerkedem.

Törölt felhasználó (73899)

Szolnok
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu
Biszex érdeklődésű partnert keresek
siorac69@citromail.hu