Sziasztok vasárnapig Debrecenben leszek párokkal hölgyekkel szívesen ismerkedem mai nap folyamán meglatogatom a nagyerdei fürdőt is ha valakinek van kedve talizni a fürdőben vagy a campus fesztiválon írjon nyugodtan!
Debrecenben most del korul helyes holgytagunkat dugatnank potens minimum 19-es merettel. Bi előny. Csak viber számra válaszolunk.
Holnapi, azaz csak csütörtöki napon/éjjel Campuson valaki?
Sziasztok Hölgyek és Párok!
Adatlapom alapján keresek!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv
Adatlapom alapján keresek!!
Tovább lépni csak akkor, ha beszélünk a hölggyel!
Üdv

Nyiregyhazi tangas bi passziv vagyok, nagyfarku aktiv pasit keresk aki szopatna.Szortelen , sportos , izmos alkat elony
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Jövőhét hétvégén Debrecenben ismerkednék hölgyel, párral!
Nekünk jövő héttől jó már. Párként keresnék párt, vagy szóló hölgyet
Ani

Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
sziasztok 37 éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Sziasztok! Debrecenben valaki ma egy kis kaland napközben? Hely kell
A héten cumiznék, első alkalom lenne,helyem nincs. Nyíregyházán főleg, írjatok

Ma du, este Tiszanánán, termál fürdőzéssel egybekötött mókázás...2-3 plusz fiúval?! párok?!
Sziasztok, 30-40 közötti pasit, párt vagy hölgyet keresek, aki erotikus masszázsban részesítené Vénuszt. Meglepetés lenne számára, első alkalom, igy nem tudom mibe menne bele. Július 25.26.27.28 du, Nyíregyháza és környéke.
Sziasztok.Ma napközbeni találkozóra keresnék párt vagy férfit.Szeress szopni.
Sziasztok.Karcag környékén szopatnek ma

Sziasztok Szabolcs Hajdu Borsod valaki
Sziasztok! Tisza-tó környékén ismerkednék intelligens, igényes párral.

Fiatal kezdő házaspár vagyunk, lányt vagy hölgyet keresünk harmashoz.
Nagyon szívesen,hmm
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 07. 19. kedd 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 19. kedd 14:11

Holnap du., este Tiszanánán, termál fürdőzéssel egybekötött mókázás...12-3 plusz fiúval?! párok?!