Sajnos Törökszentmiklós
(Ez egy válasz Par2938 üzenetére (2022. 07. 26. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv! Most pasi szolnokon?
Sziasztok, nagy intimmel keresunk pasit harmadiknak a felesegem örömére! Csak olyan irjon aki utazni is tud! Max 40 eves korig
Jó felvetés, ilyen hely minket is érdekel.
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 10:04

Észak Mo., Észak alföldön tud valaki olyan panziót, vendégházat, magánszállást ahol van jakuzzi. Esetleg szauna és nyugodtan lehet meztelenkedni? Az nem baj ha más is ott van csak ne legyen nagy tömeg és tolerálják a meztelen szaunát és jakuzzit! buck
Bi férfi tagu párt keresek vagy passzív szopni szerető srácot.
Nyíregyházán kalandoznék, bármiben benne vagyok

Igényes , sportos szolis 196cm magas pasi PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
.
.
Ma napközben Nyíregyháza utoskaland kukkolas párok lányokat keresek.
Sziasztok!
Jászberény környékén 30as pasi ismerkedne, helyem van, de mobilis is vagyok.
Priviben jeletkezz!
Jászberény környékén 30as pasi ismerkedne, helyem van, de mobilis is vagyok.
Priviben jeletkezz!
Hétvégén párral vagy hölggyel ismerkednék Debrecenben!
Igényes , sportos szolis 196cm magas pasi PÁRT , NŐT, keres Nyíregyházán
Írtam és képet is küldtem
(Ez egy válasz biparos30 üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 14:24

Sziasztok ma estére keresnénk egy bi passzív srácot Debrecenben ha erdekelj írj Viber szammal köszi !
Sziasztok ma estére keresnénk egy bi passzív srácot Debrecenben ha erdekelj írj Viber szammal köszi !
Csak pàrban!!!!!!!
(Ez egy válasz Suzuki Hayabusa üzenetére (2022. 07. 23. szombat 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 23. szombat 00:19

Tudna vki pontos infót adni tiszanánai strandról! Közel van és szívesen mennék,minden jóban részt venni,normális kereten belül! Pl éjszakai nyitva tartás,bmikot oda lehet menni,motorral mennék
Észak Mo., Észak alföldön tud valaki olyan panziót, vendégházat, magánszállást ahol van jakuzzi. Esetleg szauna és nyugodtan lehet meztelenkedni? Az nem baj ha más is ott van csak ne legyen nagy tömeg és tolerálják a meztelen szaunát és jakuzzit! buck
Tiszalöki üdülőben valaki?
Debrecenben 39 éves bi iránt érdeklödő srác ismerkedne !
Sziasztok!Párt keresek ma nudizáshoz nudis fürdőzéshez,sex,cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi. Heves megye
Ma napközbeni találkozóra keresek valakit,aki szeret szopni.
sziasztok!debreceni, többesben jártas, jóképű pasi párokhoz csatlakozna