Hánykor leszel?
(Ez egy válasz Necc1956 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap /vasárnap/ délelőtt közös örömökre valaki?? Helyem van.
Sziasztok!
47 éves szolnoki férfi vagyok 48 éves páromnak keresnék egy biszex hölgyet akivel kipróbálhatná a nők közötti élvezeteket. Párom szenvedélyes és elég nyitott gondolkodású a szexben.
Privát üzenetben jelentkezz.
47 éves szolnoki férfi vagyok 48 éves páromnak keresnék egy biszex hölgyet akivel kipróbálhatná a nők közötti élvezeteket. Párom szenvedélyes és elég nyitott gondolkodású a szexben.
Privát üzenetben jelentkezz.
Sziasztok! Hétköznap délutánra keresek hellyel rendelkező szimpatikus párt Nyíregyháza és Debreceni vonalon.
Nyíregyházán kedves párt keresek szimpátia alapon.Vékony aranyos fiú vagyok.

Írtam. Szívesen csatlakoznék ma!
(Ez egy válasz cuckoldpar üzenetére (2022. 07. 30. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 18:03

szabolcs megyei 50éves hetero házaspár keres házaspárokat ,vagy szóló pasit sexbuli kialakitására
szabolcs megyei 50éves hetero házaspár keres házaspárokat ,vagy szóló pasit sexbuli kialakitására
Nyíregyháza-Miskolc vonalon keresnék párt, vagy hölgyet.
Jelenleg Tokajban tartózkodom.
Jelenleg Tokajban tartózkodom.
Sziasztok
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Ma estére lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
Ma délutánra vagy estére Lányt vagy Párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hely van Nyíregyházán.
Csak az írjon aki valóban találkozni is szeretne.
sziasztok spermas puncit nyalnék akár dugás közben is erre nyitott párokkal ismerkednék!
Sziasztok ma este ismerkednèk pártokkal hölgyekkel Debrecen környékén.
Sziasztok, hölgyet vagy párt fogadnék a mai nap este, ha kölcsönös a szimpátia. Fiatal 26 éves srác vagyok, érezzük jól magunkat, nem csak egy menetre

Sziasztok!Debreceni hölgyet keresek!

Sziasztok. 39éves, nem független, hármasban tapasztalt pasiként, keresek tartós diszkrét kapcsolatra párt, esetleg hölgyet. Fontos számomra a diszkréció és ápoltság. Szép napot mindenkinek
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok!
Szombat este 8 orátol reggelig Jászberényben leszek autoval. Várom a jelentkezőket. Kamusok kiméljenek
Szombat este 8 orátol reggelig Jászberényben leszek autoval. Várom a jelentkezőket. Kamusok kiméljenek
Sziasztok szép estét,ha a távolság nem akadály kérlek szívesen el motorozom
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 07. 29. péntek 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 29. péntek 13:21

Sziasztok!
Többes szex terén tapasztalt párként keresünk értelmes, szőrtelen, potens házibarátot hosszú távra. Normálisan kitöltött, saját képeiddel illusztrált adatlap elengedhetetlen az ismerkedésnél. Kapcsolatra jelölés nem érdekel bennünket. Többszáz kilóméterről kérjük ne írjatok, felesleges mivel redszeres találkákra keresünk partnereket.
Üdv:
Lola
Többes szex terén tapasztalt párként keresünk értelmes, szőrtelen, potens házibarátot hosszú távra. Normálisan kitöltött, saját képeiddel illusztrált adatlap elengedhetetlen az ismerkedésnél. Kapcsolatra jelölés nem érdekel bennünket. Többszáz kilóméterről kérjük ne írjatok, felesleges mivel redszeres találkákra keresünk partnereket.
Üdv:
Lola
Sziasztok!
Üdv:
Lola
Üdv:
Lola
Szia! Ez engem is érdekel. Találtál valamit?
(Ez egy válasz princ3 üzenetére (2022. 07. 25. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 25. hétfő 10:04

Észak Mo., Észak alföldön tud valaki olyan panziót, vendégházat, magánszállást ahol van jakuzzi. Esetleg szauna és nyugodtan lehet meztelenkedni? Az nem baj ha más is ott van csak ne legyen nagy tömeg és tolerálják a meztelen szaunát és jakuzzit! buck